KSF HR-congres 2023
KSF HR-congres 2023

Generatie X, Y en Z vormen samen de arbeidsmarkt voor de klantcontactbranche. Millenials zijn daarin onmisbaar.

Millenials worden gezien als ambitieuze krachten die nieuwe oplossingen voor oude problemen weten te vinden. Toch kent deze generatie ook kwetsbaarheden Omgaan met negatieve feedback is soms een uitdaging en frustratie in het werk ligt op de loer. De grootste uitdaging ligt bij stress: onder jonge werknemers is het aantal burn-outs veel hoger dan bij andere leeftijdsgroepen.


Zijn deze millennials nu echt zo anders dan andere generaties? Waarom komen er bij hen zoveel burn-outs voor? En vooral: wat kun jij er als manager aan doen om goed leiding te geven aan deze groep?  

Thijs Launspach, psycholoog, schrijver, expert op het gebied van millenials en tevens dagvoorzitter, vertelt hoe je deze prominent aanwezige generatie in hun kracht zet. 

Waar generatie Z leert van de ervaring van generatie X, zorgt generatie Z ervoor dat organisaties blijven innoveren. Naast deze kansen brengt een multi-generationeel team ook uitdagingen met zich mee: allen hebben verschillende wensen en behoeften en vragen om een andere manier van leidinggeven.  


Als leidinggevende kun je jouw aanpak optimaliseren door rekening te houden met de globale eigenschappen van elke generatie, zodat ‘jong’ en ‘oud’ van elkaar kunnen leren. Het gaat om het “Eén Generatie Denken”: koppel de ervaring van de ‘ouderen’ aan de visie van de ‘jongeren’ en je krijgt een optimale teamprestatie!

Bodielle Nooitgedagt, weet als geen ander hoe de generaties elkaar kunnen versterken en zal haar kennis delen vanuit haar praktijkervaring.

Code voor verantwoordelijk marktgedrag 

Tijdens het KSF HR-congres wordt er aandacht besteed aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Afgelopen periode heeft KSF samen met inhouse klantcontactcenters, facilitaire contactcenters en uitzendorganisaties gewerkt aan een code voor verantwoordelijk marktgedrag om in de toekomst goed werkgeverschap bij facilitaire contactcenters hand in hand te laten gaan met goed opdrachtgeverschap elders in de keten.  

Feestelijke afsluiting! 

Het KSF HR-congres wordt feestelijk afgesloten. Na negen jaar in het KSF bestuur, waarvan zeven jaar in de rol van voorzitter, neemt KSF afscheid van Hans van de Bemt als voorzitter. 


Feest

Tickets

Kortingscodes voor leden

KSF-leden hebben recht op 1 gratis ticket en 50% korting op de overige tickets

  • Het primaire contactpersoon voor de KSF van je organisatie heeft de 100% kortingscode ontvangen
  • De 50% kortingscode vind je in de KSF Ledenomgeving

Controleer of jullie lid zijn: ledenlijst.

Annuleringsregeling

Je kunt je tot dinsdag 20 juni 12.00 uur kosteloos afmelden via events@klantenservicefederatie.nl. Voor afmeldingen na 20 juni of als je onaangekondigd niet naar het KSF HR-congres 2023 komt brengen wij € 49,50 exclusief btw in rekening.


Natuurlijk is het mogelijk om een collega uit jouw organisatie in jouw plaats te laten deelnemen.

27 juni 2023

14:30 - 18:45

Inloop vanaf 13:45

Borrel vanaf: 17:45

klantcontact-event-locatie-1

Diemen

Randstad Experience Center Diemermere 25

1112 TC, Diemen

Het KSF HR-congres wordt mede mogelijk gemaakt door: