KSF HR-congres 2022
HR-congres 2022

KSF HR-congres 2022

Krapte, of onbenut potentieel?

Tickets


Binnen de huidige arbeidsmarkt heeft haast iedere organisatie er mee te maken; krapte. Vaak in dusdanige vorm dat dit meer langdurig lijkt dan tijdelijk. Het KSF HR-congres 2022 staat daarom volledig in het teken van dit thema. Dat er een tekort aan arbeidskrachten is, is een feit. Maar hoe zit het met het onbenut potentieel? 


Tijdens het KSF HR-congres worden de deelnemers verrijkt met nieuwe inzichten, inspirerende succesverhalen gerelateerd aan het thema krapte op de arbeidsmarkt, én vergaren zij kennis welke zij direct in de praktijk kunnen toepassen. 


Sofie van den Enk

Dagvoorzitter Sofie van den Enk

Sofie van den Enk, bekend van KRO-NCRV, De Wereld Draait Door, Keuringsdienst van Waarde, stelt met haar brede algemene kennis, goed gevoel voor humor de kritische vragen waar jij als deelnemer antwoord op wilt hebben. 

Sprekers

Pauline van Zon

Pauline van Zon | Arbeidsmarktadviseur UWV

Pauline van Zon geeft een update over de huidige arbeidsmarkt. Wat is de stand van zaken binnen de klantcontactbranche, en hoe gaat het met andere branches? 

Dirck Slabbekoorn

Dirck Slabbekoorn | Filiaalmanager Jumbo

Dirck Slabbekoorn vertelt over zijn aanleiding naar het toepassen van open hiring binnen zijn organisatie. Dirck deelt zijn ervaringen, de lessons learned van de afgelopen 7 jaar maar benut zeker iedere kans om de deelnemers te informeren over uitgebreide kansen en mogelijkheden welke open hiring hem hebben geboden.  

Fabio Severijnen

Fabio Severijnen | Gedragspsycholoog

Fabio Severijnen neemt de deelnemers mee in de wereld van gedragswetenschappen. Verloop en verzuim is naast de krapte op de arbeidsmarkt een groot probleem binnen de klantcontactbranche.

 

Wat kun jij, vanuit jouw rol als HR-manager of teamleider, doen om verloop en verzuim te voorkomen? Hoe kun je gedrag veranderen vanuit wetenschappelijke inzichten uit de psychologie om de klantenservice medewerker beter te binden en te behouden? ‘want vooruitgang ontstaat pas wanneer je mensen écht begrijpt’. 

Het programma wordt aangevuld met twee mooie inhoudelijke cases. Houd hiervoor de website en sociale media in de gaten! Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

29 juni 2022

14:30 - 17:30

Inloop vanaf 14:00

Borrel vanaf: 17:30

klantcontact-event-locatie-1

Utrecht

Hoofdkantoor Rabobank

Croeselaan 18 

3521 CB Utrecht

Tickets bestellen

150 tickets

KSF HR-congres | Utrecht

99,-
Excl. BTW

Kortingscodes voor leden

Het primaire contactpersoon voor de KSF van je organisatie heeft kortingscodes ontvangen. Alle leden krijgen een gratis online ticket, een gratis offline ticket en 50% korting op de overige tickets.


Controleer of jullie lid zijn: ledenlijst.

KSF HR-congres | Online

49,50
Excl. BTW

Kortingscodes voor leden

Het primaire contactpersoon voor de KSF van je organisatie heeft kortingscodes ontvangen. Alle leden krijgen een gratis online ticket, een gratis offline ticket en 50% korting op de overige tickets.


Controleer of jullie lid zijn: ledenlijst.

Annuleringsregeling: Je kunt je tot woensdag 22 juni 12.00 uur kosteloos afmelden via dorien.exalto@klantenservicefederatie.nl. Voor afmeldingen na 22 juni of als je onaangekondigd niet naar het HR-congres komt brengen wij € 49,50 exclusief btw in rekening.  

Het KSF HR-congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors KSF-HR-congres 2022