CX of EX professional? Lever input aan het Global Customer Experience Benchmarking Report.
CX of EX professional? Lever input aan het Global Customer Experience Benchmarking Report.
18 april 2023 
0 min. leestijd

CX of EX professional? Lever input aan het Global Customer Experience Benchmarking Report.

Het jaarlijkse Global Customer Experience Benchmarking Report van NTT biedt al meer dan 25 jaar toonaangevende branche-inzichten en aanbevelingen, helpt organisaties over de hele wereld te navigeren door het snel veranderende landschap van CX en EX en hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Het rapport geeft inzicht in de nieuwste trends en technologie. En het biedt deskundige duiding van toonaangevende CX- en EX-professionals.

Dit jaar richt het onderzoek zich ook op het belang van employee experience (EX) voor customer experience (CX) en de relatie tussen beide.

Onderzoek belangrijke peiler

Het doen en faciliteren van onderzoek in de klantcontactbranche is een belangrijke pijler van de KSF. Door de branche te voeden met relevante kengetallen zetten we ons ervoor in dat organisaties nu en in de toekomst voldoende ruimte hebben om hoogwaardig, kwalitatief klantcontact te kunnen organiseren, waarmee zij waarde voor klant, medewerker en organisatie toevoegen. 

Om die reden nodigen we je uit om jouw waardevolle input te geven. Doe mee aan de enquête door deze link te volgen

De enquête staat open tot 26 april. Je krijgt toegang tot het 2023 Global CX/EX Benchmarking Report zodra het is gepubliceerd.

Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.
Reactie plaatsen