Klantenservice Federatie

Vacature voorzitter KSF-expertgroep Technologie

Vrijwilligersfunctie

De KSF heeft een vacature voor een voorzitter van de expertgroep Technologie. De ontwikkelingen in de branche en de Klantenservice Federatie (KSF) vragen in hoge mate kennis over de mogelijkheden en kansen van technologie in klantcontact. Als voorzitter zorg je ervoor dat de KSF voorop loopt in kennis voor het bepalen van je digitale servicestrategie: over bijvoorbeeld spraakherkenningstechnologie, selfservice, mijn-omgevingen en videochat in klantcontact. Tevens denk je gedurende een jaar actief mee over kennisdeling in de vereniging. Dit doe je samen met de meedenkende en meewerkende leden in de expertgroep Technologie. Samen ontwikkelen en ontsluiten jullie kennis voor leden op het gebied van Technologie.


De voorzitter…

  • Verzorgt voor een jaar, met een mogelijke verlenging van maximaal een jaar, samen met eventmanager Dorien Exalto, onderwerpen, locaties en sprekers voor een ledengesprek en een bijeenkomst in de vorm van een workshop, inspiratiesessie of showcase.
  • Ondersteunt de spreker van de bijeenkomst in de voorbereiding en draagt thematiek aan voor het ledengesprek.
  • Schrijft eens per jaar een blog over het onderwerp uit naam van de KSF.
  • Werkt samen met de meewerkende en meedenkende leden in de expertgroep aan het creëren van content, in de vorm van bijvoorbeeld een onderzoek, artikel, interview, podcast etc. 
  • Is aanwezig tijdens de ALV, die twee keer per jaar plaatsvindt.
  • Is aanwezig tijdens de expertgroep voorzittersmeetings en meetings met het bestuur, welke beide twee keer per jaar plaatsvinden, of zorgt voor vervanging. 
  • Neemt op basis van de expertsessies in overleg met de KSF PR-initiatieven.

Naar verwachting neemt de voorzittersrol 50 tot 60 uur per jaar. Het voorzitterschap van een expertgroep is kosteloos en onbezoldigd. 

Wil je reageren op deze vacature, dan ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 23 december a.s. je reactie met daarbij je CV en een (korte) motivatie. Je bent van harte welkom om kennis te maken op het KSF Koetshuis in Doorn. 


Het bureau en het bestuur kiezen samen op basis van de motivatie en het plan de meest geschikte kandidaat. De voorzitter wordt voor een jaar benoemd door het bestuur. Na de eerstvolgende  bestuursvergadering wordt de nieuwe voorzitter bekendgemaakt aan de leden.

Reageer
Mail naar info@klantenservicefederatie.nl