KSF Inspiratiedag 2024
Nederzandt inspiratiedag

KSF Inspiratiedag 2024

Innovatie, fun en persoonlijk contact. 

Doelgroep: directie, managers & teamleiders van inhouse en facilitaire contactcenters

De jaarlijkse KSF Inspiratiedag vindt op 5 september plaats bij Vrijstaat Nederzandt Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de Zuid-Hollandse kust. KSF nodigt je van harte uit om deel te nemen aan een middag welke in het teken staat van inspiratie, innovatie én persoonlijk contact.

Programma

  • Plenaire sessie

(Info over de inspirerende spreker volgt snel)


  •  Speeddates

Er volgen drie speeddatesrondes van 20 minuten met leveranciers aan de branche, waarin je op de hoogte gebracht wordt over de nieuwste innovaties.


  •  Activiteit

We gaan actief aan de slag! Door middel van een sportieve, sociale activiteit waarbij samenwerking geboden is bieden we de mogelijkheid om in ongedwongen sfeer verder met elkaar van gedachten te wisselen.


  •  Borrel

5 sept 2024

13:15 - 18:15

Inloop vanaf 12:45

Borrel vanaf 17:15

klantcontact-event-locatie-1

Vrijstaat Nederzandt

Langevelderslag 52-54

2204 AH Noordwijk

Gratis voor leden

Niet-leden die willen deelnemen kunnen contact opnemen via events@klantenservicefederatie.nl
  • Deurbeleid

De KSF Inspiratiedag is alleen toegankelijk voor directie, managers & teamleiders van inhouse en facilitaire contactcenters. KSF behoudt zich het recht om aanmeldingen die niet voldoen aan deze doelgroep te annuleren.

Maximaal 2 personen per organisatie. Wil je met meer personen deelnemen? Neem dan even contact op via events@klantenservicefederatie.nl.

  • Annuleringsregeling

Je kunt je tot 19 augustus 12.00 uur kosteloos afmelden via events@klantenservicefederatie.nl. Voor afmeldingen na deze datum of als je onaangekondigd niet naar de KSF Inspiratiedag komt brengen wij € 100,- exclusief btw in rekening.

  • Voorkeur speeddates

10 dagen voor start van de KSF Inspiratiedag ontvang je een bevestiging van deelname waarna je jouw voorkeur voor speeddates kunt doorgeven.  

Deelnemers speeddates