KSF-expertsessie KvK

‘Sneller én klantvriendelijker inbound zakelijke klanten afhandelen met de brongegevens van het Handelsregister’

Werk- en denksessie

KSF-sessie met de KVK 

Het Handelsregister is een belangrijk onderdeel van de zakelijke infrastructuur in Nederland. Steeds meer zakelijk contact verloopt via de telefoon of geheel digitaal, in plaats van face-2-face. De gegevens uit het Handelsregister hebben een juridisch derde werking en zijn in de digitale wereld nóg belangrijker geworden in het tot stand brengen van vertrouwen tussen zakelijke partijen. 


Als klantcontactmedeweker dien je vaak vast te stellen of diegene met wie je belt, mailt, chat of appt dit (gevalideerd) namens een bedrijf doet en/of mag doen. Hoe zeker wil je dat weten, welk risico wil je daarmee afdekken en welke besparingen kun je realiseren als je dit weet en/of geautomatiseerd kunt doen? In de praktijk blijkt dit een veel voorkomend vraagstuk en de KVK zoekt naar mogelijkheden om dit proces in de toekomst te vereenvoudigen.


De KVK wil samen met de klantcontactbranche onderzoeken waar (latente) behoeften liggen om deze gegevens digitaal makkelijker en sneller STP te ontsluiten in zakelijk contact of transacties. 


In dit demofilmpje heeft de KVK een idee uitgewerkt hoe het zakelijk identificeren van inbound zakelijke klanten in zijn werk zou kunnen gaan. Let wel; dit is nog geen eindproduct maar een start om vanuit een (latente) behoefte of probleem tot een innovatieve oplossing te komen. De (latente) behoefte of probleemstelling wil de KVK graag met professionals die een klantcontactcentrum aansturen in een workshop setting toetsen. De KVK heeft geen commerciële doeleinden heeft met deze tool, de dienstverlening wordt onderzocht om bedrijven te faciliteren in veilig zakendoen. 


De KVK en KSF nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze actieve werk- en denksessie om bij te dragen aan de ontwikkeling van dit idee. Op donderdag 10 maart a.s. verwelkomen we je graag fysiek bij de KVK Rotterdam, online deelnemen is niet mogelijk. Er is een beperkt aantal deelnemersplaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! De KVK zorgt voor een smakelijke lunch na afloop van de inhoudelijke sessie. 


Enkel fysieke deelnemers, maximaal 25 personen

Programma

09:00 - 09:30 | Inloop

09.30 - 12:00 | Inhoudelijke sessie

12:00 - 13:00 | Lunch

Naar het aanmeldformulier:

10 maart 2022

9:00 - 13:00

klantcontact-event-locatie-1

KVK Rotterdam 

Blaak 40

3011 TA Rotterdam

Gratis voor leden

Niet-leden mogen eenmalig gratis deelnemen