Fun terug in de organisatie met behulp van game based learning

Fun terug in de organisatie

met behulp van game based learning

Inhoud

We kennen het allemaal: de pas ingewerkte medewerkers beschikken over de meest relevante kennis en worden getraind op actuele vaardigheden en gewenst gedrag. Zij zijn snel helemaal up-to-date over de missie, visie en geschiedenis van de organisatie. Maar geldt dat voor iedereen?


Hoe zorgt jouw organisatie ervoor dat alle medewerkers continue over de juiste kennis en vaardigheden beschikken? Hoe binden en boeien we medewerkers door het leren weer leuk te maken?


Setareh Najjarkakhaki (HR Training & Development – Ministerie van Buitenlandse Zaken), eveneens lid van de Klantenservice Federatie, gelooft in de kracht van game based learning. De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling door middel van storytelling en ‘doen’. Deze nieuwe vorm van leren zorgt voor verbinding tussen medewerkers, kennisprogressie en vergroot werkplezier.


Dinsdag 7 juni duiken we samen de wereld in van game based learning. Jaap Sluijter (AtHand) vertelt over het ontstaan van game based learning en hoe het brein hierop reageert. Je maakt kennis met game based learning door het zelf te ervaren. 


Setareh Najjarkakhaki beschrijft de reis welke Buitenlandse Zaken tot nu toe heeft doorlopen. Je gaat ontdekken welke uitdagingen naar voren kwamen en hoe de medewerkers van Buitenlandse Zaken de game ervaren. 


Bereid je voor op een interactieve en leerzame middag bij het KSF Koetshuis in Doorn. We sluiten af met een gezellige netwerkborrel.


Deelnemers: maximaal 20

Programma

14.30 – 15.00 |  Inloop

15.00 – 16.30 | Sessie

16:30 - 17:30 | Borrel

Naar het aanmeldformulier:

7 juni 2022

14:30 - 17:30

klantcontact-event-locatie-1

Doorn

KSF Koetshuis
Driebergsestraatweg 27

Gratis voor leden

Niet-leden mogen eenmalig gratis deelnemen