Cybersecurity binnen het klantcontactcentrum

Cybersecurity binnen het klantcontactcentrum

Expert aan het woord

Expert aan het woord: Rob Mellegers

Rob Mellegers is directeur van Cyber4Z, gastdocent aan de VU Amsterdam en de Nyenrode Business University en CISO van de gemeente Eindhoven. Als CISO is hij nauw betrokken geweest bij de wederopbouw van de dienstverlening van de gemeente Hof van Twente na de hack in 2021 en 2022. Rob is sinds 1995 actief in het security werkveld en ooit bij Philips Crypto begonnen in het vakgebied. Voor Philips is Rob bij verschillende projecten wereldwijd betrokken geweest in hoog geclassificeerde trajecten voor de overheid. Daarna heeft hij veel samengewerkt met KPN en bedrijven die overgenomen zijn door KPN te helpen een adequaat beveiligingsniveau in te richten. Het ging daarbij vaak om klant contactcentra zoals het toenmalige Newtel Essence. 


Inhoud:

Werken met digitale systemen is anno 2023 de standaard, maar brengt risico’s met zich mee. Op donderdag 12 oktober vertelt Rob Mellegers over de risico’s en dreigingen in het algemeen en van risico’s en dreigingen binnen klantcontactcentra in het bijzonder. 


Want wat kan er nou allemaal misgaan? Rob licht toe hoe je risico’s kunt herkennen en jouw klantcontactcentrum daarop voor kunt bereiden zodat, wanneer het tóch mis gaat, je daar direct op kunt acteren.


Daarnaast laat hij zien hoe jij zelf kunt controleren hoe veilig jouw dienstverlening is, welke maatregelen je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je in control bent en waar je de juiste informatie vindt om jouw cybersecurity goed te organiseren.


Doelgroep

Deze expertsessie is specifiek bedoeld voor ICT’ers binnen klantcontactorganisaties, teamleiders en kcc-managers bij inhouse klantenservices en facilitaire contactcentra.

Programma

11.45 - 12.00 | Inloop

12.00 - 12.45 | Lunch

12.45 - 14.15 | Presentatie Rob Mellegers
Je kunt je tot maandag 9 oktober 12.00 uur kosteloos afmelden via events@klantenservicefederatie.nl. Voor afmeldingen na 9 oktober of als je onaangekondigd niet naar de expertsessie komt brengen wij € 24,95 exclusief btw in rekening.

12 okt 2023

12:00-14:15

Inclusief lunch
klantcontact-event-locatie-1

Doorn

Driebergsestraatweg 27a

3941 ZS Doorn

Gratis voor leden

Niet-leden mogen eenmalig gratis deelnemen