Klantenservice Federatie

Bestuurslid namens de ledengroep ‘Inhouse Klantcontactcenters’

Vrijwilligersfunctie

ALGEMEEN PROFIEL VOOR:


Bestuurslid namens de ledengroep ‘Inhouse Klantcontactcenters’


Jouw profiel:

In de eerste plaats ben jij net als KSF ervan overtuigd dat klantcontact en klantenservice relevante onderscheidende succesfactoren zijn voor organisaties en wil jij in de rol van bestuurslid actief bijdragen om te zorgen dat organisaties niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen hoogwaardig kwalitatief klantcontact kunnen blijven aanbieden.  


Daarnaast voldoe je aan het volgende:

  • Je werkt in een eindverantwoordelijke of senior-leidinggevende functie in een organisatie met een inhouse klantcontactcenter
  • Jouw organisatie is lid van KSF of is bereid om dat te worden;
  • Je hebt een sterke affiniteit met klantcontact, klantenservice, klantbeleving en KSF;
  • Je hebt bestuurlijke ervaring
  • Je hebt een neutrale houding ten aanzien van individuele lidorganisaties
  • Je stelt het verenigingsbelang centraal en kunt bruggen bouwen tussen de verschillende ledengroepen en denkrichtingen.

Over het bestuur:

Het verenigingsbestuur wordt gekozen door de leden en is verantwoordelijk voor de strategie en beleid van KSF. Het bestuur is samengesteld uit vertegenwoordigers namens de 4 ledencategorieën die KSF kent: inhouse (4 zetels), facilitair (2 zetels), leveranciers (2 zetels) en zzp’ers (1 zetel). Het bestuur vergadert jaarlijks ongeveer 10 keer (inclusief 2 strategische sessies van 2 dagdelen). Daarnaast ben je (in principe) aanwezig bij de Algemene Ledenvergaderingen, het jaarcongres, het HR-congres en enkele andere bijeenkomsten. 


Bestuursleden worden gekozen voor een termijn van 3 jaar en zijn eenmaal voor eenzelfde periode herkiesbaar. 


Het bestuurslidmaatschap is onbezoldigd.


Meer informatie

Voor meer informatie over het bestuurslidmaatschap, de bestuursfunctie of procedures kun je contact opnemen met de directeur van de vereniging Roel Masselink via 06-52 45 49 79.

Reageer
Mail naar vacature@klantenservicefederatie.nl