KSF-expertsessie HR met Jorin Dijkstra

Help! Mijn team verzuimt.

Dat zie je graag anders, maar hoe?

Voorkom verzuim en creëer een energiek en vitaal team met de BAAS-Methode

Zie jij het verzuim stijgen? Lopen de kosten uit de hand? Heb je het gevoel dat je al van alles hebt geprobeerd, maar heeft dit nog niet het gewenste resultaat? Je bent niet de enige. Vele bedrijven wortelen met de aanpak van verzuim. 


Gesprekken over verzuim vragen vaak negatieve energie. Liever ben je bezig met groei, met het behalen van resultaten. Er is voldoende aanbod om te werken aan vitaliteit en gezondheid, maar welk aanbod is nu voor wie geschikt? En hoe ziet jouw populatie er eigenlijk uit? Is er enige structuur te ontdekken in jullie aanpak? Vanuit de beste  bedoeling doet iedereen maar wat hij denkt dat goed is.


Dit zorgt ervoor dat:

  • Veel bedrijven telkens losse acties en interventies doen zonder plan.
  • Het vaak blijft bij een hoe gaat het met je gesprek
  • Er onvoldoende gebruik wordt gemaakt van de kennis van een ander
  • En het wiel telkens opnieuw wordt uitgevonden

Er is dus geen focus, geen gezamenlijke taal en te weinig samenwerking op dit onderwerp. Daardoor kost de aanpak van verzuim onnodig veel tijd en energie.


Inhoud

In deze interactieve sessie gaan we aan de slag met het herkennen van verzuimsignalen en de meest gemaakte inschattingsfouten van leidinggevenden. Jorin vertelt je aan de hand van de BAAS-methode hoe je op een simpele en eenvoudige manier een complexe zaak zoals verzuim inzichtelijk maakt. De BAAS-methode knoopt alle informatie met betrekking tot verzuim en duurzame inzetbaarheid aan elkaar, zodat je gestructureerd kan werk aan het verzuim van jouw team.


Aan het einde van de sessie ga je gegarandeerd geïnspireerd naar huis met tips die je meteen de volgende dag in de praktijk kan brengen.


Over Jorin 

Jorin Dijkstra is trotse eigenaar van Jorinpact en auteur van het boek ‘HELP! MIJN TEAM VERZUIMT’. Met haar methode heeft zij het verzuim bij een aantal grote bedrijven fors laten dalen. Het is haar missie om met minder moeite meer impact te maken. Al meer dan 15 jaar coacht ze met succes leidinggevenden om impact te maken als leider.Ze werkt daarnaast al jaren als bevlogen interimmanager in de Klantcontactcenterbranche. Momenteel als Client Service Directorbij Webhelp. 


Speciaal voor deelnemers van deze online expertsessie geldt dat zij het boek ‘Help! Mijn team verzuimt’, geschreven Jorin Dijkstra, na afloop tegen verzendkosten kunnen bestellen. 

Spreker

Jorin Dijkstra | Eigenaar van Jorinpact en auteur van het boek ‘HELP! MIJN TEAM VERZUIMT’.

Naar het aanmeldformulier:

17 februari 2022

9:30 - 11:00

klantcontact-event-locatie-1

Online

Gratis voor leden

Niet-leden mogen eenmalig gratis deelnemen