CX Trendevent KIRC gecombineerd met Open Varen

Deel dit bericht:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Je bent als klantinteractieprofessional iedere dag druk met je vak. Je hebt eigenlijk nauwelijks tijd voor het onderhouden van je vakkennis of om bij te praten met vakgenoten. KIRC en Open Varen  maken het je  nu gemakkelijk: een combinatie van inhoud en ontspanning op 20 juni in Loosdrecht.  Het CX Trendevent van KIRC sluit aan bij het Open Varen. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Tiende keer Open Varen

Het Open Varen wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd. Onder het motto “Meedoen – Netwerken – Aanwaaien” kun je genieten van een ontspannende boottocht over de Loosdrechtse plassen en/of een hapje en een drankje tijdens de barbecue in de avond.

CX Trendevent

Het CX Trendevent is in de ochtend én in de middag. Je kunt kiezen tussen ‘s ochtends kennis opsnuiven en ‘s middags varen of ‘s middags kennis halen en aansluitend borrelen en barbecueën.

Sprekers

Tijdens dit event kun je luisteren naar sprekers van o.a. a.s.r., Kruidvat, Kees Smit Tuinmeubelen, PvKO, KIRC en KSF en meedoen aan het nieuwe trendonderzoek. Meld je direct aan op de website van het CX Trendevent!