Opname & live magazine KSF Jaarcongres 2021

Met genoegen blikken we terug op ons mooie jaarcongres ‘Digitaal klantcontact on/off’ op 4 november in Theater de Spiegel in Zwolle. Online kijkers en offline bezoekers reageerden enthousiast op de talkshow, de offline verdiepingssessies en de organisatie. We hebben dit event weer met veel plezier georganiseerd. En we bieden iedereen die er niet bij kon zijn de gelegenheid toch te proeven van hoe het was.

Dagvoorzitter Rens de Jong ontving de gasten in zijn gezellige huiskamer op het podium. Ben je benieuwd naar wat onze gasten Bruno Fabre, Teun Verheij of Tibert Verhagen vertelden?

“Dit is een keerpunt in de maatschappij.” 

Online magazine

Je kunt kort en vlot de inhoud van het jaarcongres nalezen, foto’s bekijken en content van onze sponsoren downloaden. Alles is gemakkelijk te delen, online of offline. Stuur de link van ksf.verslagvandedag.nl door of maak een pdf-bestand van je favoriete content. Delen maar!

Bekijk het online magazine

De talkshow terugkijken

De talkshow is opgenomen zodat je niets hoeft te missen. Je vindt de opname van de live uitzending in de KSF Ledenomgeving. De opname is alleen beschikbaar voor leden. Ben je niet lid van de KSF? Sluit je dan snel aan: lidmaatschap.

Bekijk de uitzending

Downloads 

De artikelen, whitepapers en onderzoeksrapporten van de contentsponsoren vind je ook direct toegankelijk in de KSF Ledenomgeving (ook voor niet-leden).

Naar downloads

Het KSF Jaarcongres 2021 werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: