KSF wil versnellen op ledenwerving en zoekt partner

Om te versnellen op de ledengroei en daarmee weer een stap te zetten in het vergroten van onze relevantie en bereik, is de KSF actief op zoek naar een partner in het ledenwervingsproces. Het gaat daarbij om de leadgeneratie, kwalificatie, opvolging en inplannen van leads, maar ook om de nazorg van succesvolle en niet succesvolle leads, retentie op bestaande leden en het promoten van KSF events en de KSF Trendmonitor

We zoeken een partij die hier concrete invulling aan kan geven, zowel in het bieden van de structuur (way of working, tooling) als de daarbij behorende uitvoering. Dus niet uitsluitend en alleen het bieden van de infrastructuur door bijvoorbeeld het leveren van tooling. 

Pilot

Vooralsnog gaat het om een pilot tot het einde van het jaar 2024 waarbij, indien de pilot succesvol is, het partnership verlengd kan worden met 2 jaar. 

Interesse

Denk jij met jouw organisatie te beschikken over de kennis, expertise en slagkracht die we zoeken, dan komen we hierover graag met jou in gesprek. Ook niet-leden zijn nadrukkelijk uitgenodigd zich te melden. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan een organisatie die al KSF lid is. 

Mocht je geïnteresseerd zijn, maak dan je interesse kenbaar voor zaterdag 23 maart aanstaande bij Sander Kuijer op sander.kuijer@klantenservicefederatie.nl. Voor aanvullende vragen kun je tevens bij Sander, 0619997210, terecht.