KSF Jaarcongres 2021

KSF Jaarcongres 2021

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Digitaal klantcontact: on/off

Wat mag je verwachten?

Grote ontwikkelingen als datagedreven werken, digitalisering van klantcontact, selfservice en AI veranderen de manier waarop we contact met elkaar en bedrijven hebben. Hoe bereid jij je klantcontactstrategie erop voor? En hoe doe je dat zonder de mens uit het oog te verliezen? Hoe kun je technologie gebruiken om competitief te zijn met andere spelers in de branche?


Tijdens het KSF Jaarcongres brengen we je de meest recente feiten en cijfers over de ontwikkelingen in de branche. Onze tafelgasten nemen je mee in de kansen, trends en ontwikkelingen op het gebied van klantcontact en de digitalisering. Met mooie praktijkvoorbeelden als datagedreven klantcontact, de kracht van de feedbackloop en de kracht van de samenwerking tussen online en offline klantcontact ter inspiratie voor je eigen klantcontactstrategie.


BuzzMaster

Deze talkshow is interactief. We zetten de BuzzMaster-app in voor het wijgevoel: zo zijn we op afstand toch samen betrokken bij het jaarcongres.


Verdiepingssessies voor offline deelname

Voor de bezoekers op locatie organiseren we verdiepingssessies m.b.t. de besproken onderwerpen en thema’s van de talkshow.

Programma 4 nov.

13:30 ONTVANGST
14:00 TALKSHOW
15:30 BREAK
16:00 VERDIEPINGSSESSIES (alleen offline)
17:00 - 18:00 BORREL

4 november 2021

13:30 - 18:00

klantcontact-event-locatie-1

Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

zwolsetheaters.nl

klantcontact-event-locatie-1

Online

Volg van de talkshow vanuit je luie stoel!

Aan verdiepingssessies kan je alleen op locatie deelnemen.

Testen voor toegang

Tijdens het KSF Jaarcongres volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. We hanteren het Testen-voor-Toegangbeleid.  


Bij een afmelding of een wijziging van offline naar online binnen een week voor het jaarcongres kunnen wij geen kosten terugbetalen i.v.m. reeds gemaakte kosten voor catering en locatie, ook niet als het beleid van je werkgever kort voor het congres verandert en je niet meer naar grote bijeenkomsten mag.

Onze tafelgasten!

Bruno Fabre

Bruno Fabre

Ir. Bruno Fabre MCA is Mass Change Agent

Rens de Jong gaat in gesprek met Bruno Fabre over innoveren met data en de verwachte technologische ontwikkelingen voor 2030. Bruno brengt aansprekende nationale en internationale praktijkvoorbeelden die je aan het denken zetten over de strategische keuzes voor jouw organisatie. Ir. Bruno Fabre MCA studeerde AI aan een van de meeste prestigieuze universiteiten van Parijs. Hij schreef het boek Bankroots in 2020 over de toekomst van de financiële industrie.  

Teun Verheij klantcontact

Teun Verheij

Hoofd Marketing, Communicatie en Media, Dutch Grand Prix

Tijdens de talkshow vertelt Teun Verheij hoe hij met 1-op-1 proactief klantcontact via e-mail, social channels en WhatsApp de F1 Heineken Dutch Grand Prix bezoekers een optimale online én offline beleving bood. Goede samenwerking met customer care, data-analisten en stakeholders speelde een grote rol.

jesse-weltevreden KSF jaarcongres

Jesse Weltevreden

Professor Digital Commerce | HvA

Onze dagvoorzitter gaat met Jesse in gesprek over de kansen, trends en ontwikkelingen op het gebied van online klantcontact en wat de meerwaarde is van innovatie en online customer experience. Jesse onderzoekt veel vanuit de praktijk en werkt daarvoor actief samen met het bedrijfsleven aan innovatieve onderzoeksprojecten o.a. op het gebied van AI, e-commerce en online experience.  

tibert-verhagen KSF jaarcongres

Tibert Verhagen

Professor Emerging Technology for Business at Amsterdam University of Applied Sciences

Bedrijven krijgen steeds meer te maken met innovatieve digitale technologieën, zoals robotica, AR/VR, interactieve schermen, internet of things en sensortechnologie. Hoe beïnvloeden ze het contact tussen bedrijven en klanten? Tibert Verhagen promoveerde in 2003 aan de Vrije Universiteit Amsterdam op het onderwerp online koopgedrag. De afgelopen jaren verrichtte hij o.a. onderzoek op het gebied van innovatieve technologie, winkelinnovatie en e-business.

Marcel Harmsen

Marcel Harmsen

Marcel is een ervaren bedrijfscabaretier, lachvoorzitter, liedjesman en tekstschrijver. Via muzikaal entertainment brengt hij tijdens het KSF Jaarcongres waardevolle boodschappen en een mooie samenvatting van wat er besproken wordt aan tafel. Zijn anekdotes en interactie roepen altijd veel herkenning op.

Addy Oosterom klantcontact

Addy Oosterom

Global manager customer care Swiss Sense

Addy Oosterom maakt zich iedere dag hard voor de waarde en de positie van klantcontact. Hij werkt samen met afdelingen als sales, marketing, logistiek en de winkels om Swiss Sense servicegericht te maken: “Intern bruggen bouwen is noodzakelijk om de klantbeleving te kunnen verbeteren. Datagedreven werken op basis van klanten- en medewerkerspanels en off- en online klantcontact is daarbij de sleutel. We werken samen aan klantcontact waarin we écht waarde toevoegen voor klant, medewerker en organisatie”.

Arne van Weenen, Customer Experience Manager & 

Ben Rijsdijk, Customer Succes Manager

De beste CX en EX bij a.s.r.: bottum-up en van buiten naar binnen

Met lef en burgerlijke ongehoorzaamheid is er veel bereikt voor de beste CX, EX en klantreizen bij a.s.r. De verzekeraar geeft customer experience  en - journeys vorm door datagedreven te werken en feedbackloops in te zetten. Waar lekt de kraan, wat kunnen we verbeteren? 


De talkshow was een groot succes in 2020

“Heel goed gedaan jullie - ik meen het. Ingrediënten: Een echte host, Rens - wat een koning. Een echte tafel. Een echte studio: TV is all about speed. Goede link met China. Dank voor de ontvangst.” 

Michiel Vos | Keynotespreker

“Dank en nogmaals mijn complimenten voor jullie! Het was een zeer geslaagde opzet en uitvoering! Het geheel geeft een heel dynamisch en professioneel gevoel, dat is niet makkelijk om neer te zetten!” 

Prof. Mirella Kleijnen | Tafelgast

Reacties uit het publiek:

“Super gaaf event zo, met vele inzichten, dank! Dit smaakt naar meer…”

“Vanmiddag met plezier het KSF Jaarcongres bijgewoond. Geen stormvloed aan commerciële verkooppraatjes, geen lange presentaties, maar vlotte interviews en opinievorming met en door klantcontactprofessionals, live aan tafel...”

“Bedankt voor het goed georganiseerde informatieve digitaal congres! Ik zeg: een blijvertje”!

Napraten? Kom naar een verdiepingssessie!

Pegamento klantcontact

 Ben ik in beeld?

Komt de toepassing van video in de omnichannel strategie in een versnelling? Wat zijn de mogelijkheden en hoe zet je de eerste stappen? 


Host: Pegamento

Avaya

Hoe omarm je de wereld van cloud-applicaties?

Tijdens deze sessie hoor je of jouw bedrijfsmodel klaar is voor de wereld van cloud-applicaties.Host: Avaya

Tracebuzz

Waarom Knab met WhatsApp stopte

Tijdens deze verdiepingssessie raken we meerdere thema's als privacy, beheer van data, eigen kanalen versus externe kanalen.


Host: Tracebuzz

Uitblinqers

Groeien en bloeien door te snoeien

Cynthia Mak (Talpa Network) vertelt hoe contactreductie, door sterk leiderschap en partnership, kan leiden tot het ontwikkelen van medewerkers en groei van je organisatie.


Host: Uitblinqers

Verint datagedreven klantcontact

Technologie en datagedreven klantcontact

Verint klanten delen hun technologische en operationele innovaties die hen helpen in hun datagedreven strategie. De impact van de geavanceerde oplossingen op klanten en medewerkers.


Host: Verint

24-7-selfservice

Hoe AI-gedreven selfservice zorgt voor een meer inclusieve CX

Tijdens deze sessie gaan we in gesprek over de kansen van AI-gedreven selfservice voor een optimale, inclusieve customer experience.


Host: Talkdesk

Verdiepingssessie's vinden plaats te Zwolle in Theater De Spiegel. Deze sessie's zijn NIET online te volgen.

Sponsors van het KSF Jaarcongres 2021

Pegamento klantcontact
 
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Pegamento

Pegamento gaat voor makkelijk en slim contact. Slimmer, in minder tijd maar kwalitatief hoogwaardig en met meer persoonlijke aandacht. Dit door het inzetten van robotisering, kennismanagement, beeldherkenning, kunstmatige intelligentie en omnichannel oplossingen.

online-experience-klantencontact-optimaliseren
Klantenservice Avaya
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Avaya

Bedrijven worden gebouwd door de ervaringen die ze bieden en elke dag worden miljoenen van die ervaringen door Avaya geleverd. We geven vorm aan de toekomst met onze cloud-communicatieoplossingen en ons multi-cloud application-ecosysteem.
online-experience-klantencontact-optimaliseren
Klantenservice Tracebuzz
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Tracebuzz

Communiceer veilig en efficiënt met klanten vanuit één platform en haal zo meer uit je Klantcontactcenter (KCC). Wij integreren met je huidige systemen en samen met onze messaging oplossing is je organisatie altijd bereikbaar en creëer je een hogere klantevredenheid.
online-experience-klantencontact-optimaliseren
cocoroco klantcontact
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Cocoroco

We zijn Cocoroco; de oplossing voor meertalig customer support recruitment. Via het platform komen inhouse support teams in contact met de top 5% support kandidaten ter wereld. Plaats zelf een vacature, selecteer prescreend kandidaten en neem ze via Cocoroco in dienst. Cocoroco – works for you.
online-experience-klantencontact-optimaliseren
Klantenservice Verint
 
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Verint

Verint is “The Customer Engagement Company”. Wij helpen om customer engagement te vereenvoudigen en te moderniseren door middel van toonaangevende cloud- en hybride oplossingen. Verint maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van AI en analytics, om bedrijven te helpen het maximale uit automatisering en intelligence te halen.

online-experience-klantencontact-optimaliseren
Klantcontact Uitblinqers
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Uitblinqers

Betrokken, flexibel en innovatief. Uitblinqers verzorgt inbound en outbound communicatie voor diverse A-merken. Met ruim 800 hoogopgeleide merkambassadeurs weten we complexe en commerciële klantvragen direct succesvol af te handelen, via ieder kanaal. En het eenvoudige contact? Dat automatiseren we het liefst in onze Synergy Hub!

online-experience-klantencontact-optimaliseren
Talkdesk
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Talkdesk

Talkdesk®-contactcenteroplossing biedt bedrijven en klanten een betere manier om met elkaar in contact te zijn. De snelheid waarmee we innoveren en wereldwijde voetafdruk weerspiegelt onze toewijding om ervoor te zorgen dat bedrijven via elk kanaal betere CX kunnen leveren, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en winstgevendheid. 

online-experience-klantencontact-optimaliseren
klantenservice StrateX
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

StrateX

StrateX biedt strategische kennis, hands-on ervaring en in-house ontwikkelde software. We ondersteunen klanten met professionals, consultancy en de WFM Suite; een SaaS oplossing die de hele WFM cyclus omvat. We zijn er trots op dat we bijdragen aan het werkplezier en efficiëntie van onze klanten.
online-experience-klantencontact-optimaliseren
Klantenservice Coniche
 
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Coniche

Coniche is de specialist op het gebied van het ontwerp, de inrichting en optimalisatie van klantcontact. Dit doen we met gespecialiseerd Advies, Interim Management, Recruitment, Training & Coaching en Erkende opleidingen. Coniche, weet van klanten.

online-experience-klantencontact-optimaliseren
klantenservice CM.com
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

CM.com

CM.com is een wereldwijde leider in conversational commerce software. Bedrijven kunnen met de software suite unieke, persoonlijke interacties met klanten creëren via alle kanalen. Geïntegreerde betalingsmogelijkheden helpen de verkoop stimuleren, klanten winnen en de klanttevredenheid vergroten.

online-experience-klantencontact-optimaliseren
SUSA klantcontact
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

SUSA flexibel studentenwerk

SUSA flexibel studentenwerk is dé kennispartner in capaciteitsmanagement en talentontwikkeling, gespecialiseerd in het organiseren van studententeams in klantcontactomgevingen. Middels het Poolconcept® bieden wij een structurele oplossing voor het tekort aan personeel en de behoefte aan flexibiliteit. 

online-experience-klantencontact-optimaliseren
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Webhelp

Webhelp is marktleider in Nederland en samen met Webhelp Enterprise, Netino en Telecats realiseren we de beste Customer Experiences. In Nederland en Suriname werken ruim 4.000 adviseurs voor toonaangevende merken waar we trots op zijn. Wereldwijd is Webhelp actief in 50 landen met zo’n 80.000 medewerkers. 


online-experience-klantencontact-optimaliseren
Planmen klantcontact
 
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

PLanMen

PlanMen ondersteunt bij- en geeft richting aan planprocessen. Met onze mensen, onze software en onze trainingen zorgen we dat planning bijdraagt aan een optimale bedrijfsvoering en enthousiaste klanten waarbij werkplezier van werknemers hoog in het vaandel staat. 
online-experience-klantencontact-optimaliseren
klantcontact Olympia
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Olympia

Olympia is een van de grootste niet-beursgenoteerde arbeidsbemiddelaars van Nederland. Met 130 vestigingen en 850 medewerkers doen 16.000 mensen werk dat ertoe doet, in de segmenten logistiek, productie, techniek, administratief, gemeentelijke overheden en contactcenters.

online-experience-klantencontact-optimaliseren
NTT klantcontact
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

NTT

NTT Ltd. is een toonaangevende wereldwijde technologieserviceprovider. Met o.a. meer dan 1.000 CX-experts en 21 jaar ervaring en expertise vanuit de publicatie van ons Global CX Benchmarking Report, helpen wij klanten om CX te automatiseren, te migreren naar de Cloud en bieden CX Advisory Services.

online-experience-klantencontact-optimaliseren
Klantenservice Conduent
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Conduent

Conduent levert innovatieve en efficiënte klantcontact diensten waarbij de persoon centraal staat. We begrijpen behoeften van klanten als geen ander en werken samen met onze partners aan (digitale) Customer Experience Management-oplossingen die eenvoudiger, sneller, veiliger en kosteneffectiever zijn.

online-experience-klantencontact-optimaliseren
klantenservice yource
 
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Yource

Yource is specialist in klantcontact binnen de Benelux. De combinatie van outsourcing, insourcing, nearshoring en offshoring met recruitment en learning zorgen voor maatwerk klantcontactoplossingen. Onze visie is dat mensen hét verschil maken in klantbeleving door persoonlijk en ondernemend te zijn en daardoor waarde toevoegen in klantcontact.

online-experience-klantencontact-optimaliseren
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Sabio

Door een unieke combinatie van expertise, technologie en inzicht, begeleid Sabio uw bedrijf in het creëren van uitzonderlijke digitale klantbelevingen. Wij werken samen met onze klanten om hun klantbeleving te transformeren, operationele kosten te verlagen en de medewerker- en klantbetrokkenheid te verbeteren. We helpen u graag verder.

online-experience-klantencontact-optimaliseren
content guru klantcontact
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Content Guru

Content Guru is leverancier van het storm Cloud Contact Center platform. Een cloud oplossing voor klantcontact. Met het storm-platform is klantcommunicatie over alle kanalen heen te integreren met bestaande applicaties. Het enige wat nodig is, is een internetverbinding en device. 

online-experience-klantencontact-optimaliseren
Odigo klantcontact
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Odigo

Odigo helpt organisaties met het implementeren van CCaaS oplossingen. De gepatenteerde toptechnologie maakt de ervaring voor klanten naadloos over alle kanalen, efficiënt en omnichannel en voor de service-medewerkers interactief en intuïtief. Odigo is een merk van Capgemini en ondersteunt meer dan 400.000 agenten en kantoormedewerkers. Odigo loopt al meer dan 25 jaar voorop in de markt rondom CCaaS.  Al vijf jaar op rij nu is Odigo als leider gepositioneerd in het MQ van Gartner - CCaaS.

online-experience-klantencontact-optimaliseren

Partners

Vragen?

Heb je vragen over het KSF Jaarcongres? Over sponsoring, inhoudelijk of praktisch? 

Bel: 0612345678 of mail susan.soleimani@klantenservicefederatie.nl of gebruik het onderstaande webformulier.