Vacature beleidsmedewerker
Vacature beleidsmedewerker klantcontactbranche
10 februari 2022 
1 min. leestijd

Vacature beleidsmedewerker klantcontactbranche

Voor een dynamische en veelzijdige baan zoeken we bij de branchevereniging voor klantcontact een nieuwe collega. Je bent thuis in de wereld van klantcontact en hebt kennis van de geldende wet- en regelgeving voor de branche en van verenigingsmanagement of je vindt het leuk je daarin te verdiepen. 

Wat ga je doen?

Het organiseren van vergaderingen voor commissies en bestuur. Je schrijft beleidsstukken en jaarverslagen, bewaakt en evalueert beleid. In nauwe samenwerking met de directeur, met leden, stakeholders, hogescholen en universiteiten draag je bij aan belangenbehartiging, certificering, stakeholdermanagement, onderzoek en publicaties.

Aanspreekpunt en kennishouder

Je wordt het aanspreekpunt en kennishouder van de branche voor o.a. de volgende onderwerpen:

 • ISO 18295
 • Branchecertificering
 • Cao
 • AVG
 • WAB
 • MVO

We zoeken iemand die met een frisse blik kan kijken naar de thema’s die belangrijk voor de klantcontactbranche zijn. Je deelt kennis deelt met de branche via publicaties en je zorgt ervoor dat de leden en commissies op de hoogte blijven.

Klein dynamisch team

Je kunt goed zelfstandig werken en werkt ook nauw samen met je collega’s. We werken in een klein team. Je springt bij wanneer het nodig is bij voorkomende werkzaamheden op het bureau. In onderling overleg vullen we de taken in. Je mag overal over meedenken.

Pluspunten van deze baan:

 • Je baan is dynamisch. Je hebt veel vrijheid en ruimte voor je eigen creativiteit, als je maar levert wat je belooft. 
 • Je kunt plaats- en tijdonafhankelijk werken met Microsoft Office. Het kantoor is in Doorn, maar daar hoef je niet dagelijks te zijn. 
 • Je komt nog eens ergens; onze leden zitten verspreid over het hele land. 
 • Je bouwt een geweldig netwerk op in heel diverse sectoren.
 • Je gaat tot 36 uur per week voor ons werken en krijgt een marktconform salaris.

Interesse?

Mail je sollicitatie of je vragen naar info@klantenservicefederatie.nl t.a.v. Wietse Westerhuis. We zien je motivatie en cv graag voor 1 april 2022 binnenkomen.


Over de schrijver

Samen de kwaliteit van klantenservice verbeteren binnen de klantcontactbranche.

Als branchevereniging zijn wij dé expert op het gebied van klantinteractie in Nederland en werken wij continu aan de kwaliteit van klantcontact. Leden kunnen deelnemen aan onze grote congressen en aan tientallen expertsessies per jaar om kennis te halen en te brengen. Je vindt bij ons in de KSF Ledenomgeving benchmarkcijfers en kennis over het verbeteren en optimaliseren van klantcontact. Relevante kennis en cases van de KSF en van onze leden. In politiek Den Haag en bij onze stakeholders maken we ons hard voor de positie van ons vakgebied. En we werken aan kwaliteitsborging door middel van branchecertificaten voor medewerkers en coaches en we beheren het ISO-certificaat 18295 voor contactcenters.