Diensten en producten leden

De Klantenservice Federatie helpt graag de klantcontactbranche bij het samenbrengen van vraag en aanbod. Op deze pagina vind je een overzicht van wat onze leden te bieden hebben op het gebied van producten en diensten voor HRM en technologie voor klantcontact. Maak gebruik van de filters en vindt de leverancier die jou verder kan helpen.

Filters
  • Categorie

  • Technologie

  • HRM

Filters
  • Categorie

  • Technologie

  • HRM

Clarissenhof 13
4133 AB Vianen

Customer Contact Company

Customer Contact Company wil waarde creëren voor organisaties. We doen dat door medewerkers centraal te stellen. Organisaties die medewerkers de ruimte geven om hun werk met passie en vakmanschap te doen, bereiken een hogere kwaliteit tegen lagere kosten. De enige reden waarom wij geloven in wat we doen, is omdat wij dagelijks ervaren dat het werkt. Ook in ons eigen bedrijf.
Consultant Detachering Interim Opleidingen Werving en selectie
Diemermere 15
1112 TC Diemen

Randstad Nederland

Randstad Callflex verzorgt voor u de werving en selectie van klantcontactmedewerkers richting een vaste of flexibele baan. Naast klantcontactmedewerkers bemiddelen we ook professionals in de contactcenter branche, denk hierbij aan teamleiders, workforcemanagers of planners.
Consultant Detachering Opleidingen Uitzendkrachten Werving en selectie
Amersfoortseweg 102
3941 EP Doorn

PlanMen

PlanMen zorgt ervoor dat het volledig potentieel van mens en organisatie wordt benut: workforce management. We doen dit door de hoeveelheid werk en in te zetten personeel optimaal op elkaar af te stemmen.
WFM Consultant Detachering Gamification Interim Opleidingen Werving en selectie
Overschiestraat 63
1062 XD
Amsterdam

AtHand

Wij helpen onze klanten bij het behalen van hun doelstellingen en dat doen wij door de slimme inzet van spel. Als Gamification specialist kennen wij de spelregels voor een succesvolle inzet van Gamification als geen ander. We hebben daar de best mogelijke tooling en vakmanschap voor in huis.
Gamification Growth Leaders Network Six Start Service
Soerense Zand Noord 26
6961 RB
Eerbeek

Ocaro

Wij zijn er om jou te helpen met het realiseren van klantcontact dat beter, leuker en mooier is. Dat doen we met trainingen voor medewerkers en teamleiders & onze e-learning en QM software Luz. En ken je Erkend Talent al? Jouw contactcenter kan leer- en werkplekken aanbieden voor mensen die het lastig hebben op de arbeidsmarkt. Werkzoekenden leren het vak in combinatie met een erkend mbo3-diploma.
QM Advies Coaching Consultant Detachering Interim Learning management systeem Mysterie visits Online trainingen Opleidingen Werving en selectie
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

Polly.Help

Polly is een online servicemedewerker. Met Polly lever je hoogwaardige en consistente service aan klanten; of dat nu om een webshop, recruitmentbureau of een intern klantenserviceteam gaat.
Kennisbank
Alte Jacobstrasse 85/86
10179 Berlijn

Freshworks

Chat Chatbot Co-browsing CRM Managementrapportage Omnichannel Social service monitoring
Gooimeer 6-02
1411 DD
Naarden

Genesys

Wereldwijd leider in innovatieve oplossingen voor cloud customer experience en contact centers. Pionier met Experiences as a Service zodat organisaties van iedere omvang echte personalisatie kunnen bieden.
Chat Dialer Managementrapportage Omnichannel QM Social service monitoring Thuiswerksysteem WFM
P.J. Oudweg 41
1314 CJ Almere

Work2B

1 Work2B werkt alleen met branchespecialisten, die vanuit hun eigen werkervaring en netwerk zoeken en selecteren
2 Wij matchen op úw criteria, zodat u weet in welke mate de kandidaat bij uw organisatie past
3 Wij trainen op wens online én offline op o.a. sales, compliance of branche- of projectkennis
4 Wij spannen ons in voor werkplezier van de kandidaat (ver) nadat deze is gestart
Opleidingen Werving en selectie
Call Now Button
Klantenservice Federatie
X