Diensten en producten leden

De Klantenservice Federatie helpt graag de klantcontactbranche bij het samenbrengen van vraag en aanbod. Op deze pagina vind je een overzicht van wat onze leden te bieden hebben op het gebied van producten en diensten voor HRM en technologie voor klantcontact. Maak gebruik van de filters en vindt de leverancier die jou verder kan helpen.

Filters
  • Categorie

  • Technologie

  • HRM

Filters
  • Categorie

  • Technologie

  • HRM

DialogueTrainer

DialogueTrainer is een online communicatieplatform waar KCC-medewerkers lastige klantgesprekken en situaties kunnen oefenen met virtuele trainingsacteurs. Zij nemen de rol aan van klant, collega, kandidaat, cliënt, patiënt en vele anderen.
Gamification Opleidingen Trainingen
Minderbroedersstraat 17/2
3000 Leuven (België)

Orion Intelligence

Orion helpt terugkerende klantvragen via email of formulieren automatisch te beantwoorden, dankzij een AI herkenningsmodel op maat. Integreert met Salesforce, Zendesk, Genesys, MS Outlook & Dynamics.
AI Customer experience platform Chatbot CRM E-mailsysteem Managementrapportage Omnichannel
Kralingseweg 233-235
3062 CE Rotterdam

EvolveIP

Met 30 jaar ervaring is EvolveIP (voorheen Mtel) uw gesprekspartner voor bedrijfszekere en toekomstgerichte communicatie oplossingen in de Cloud.
ACD (telefoniesysteem) Chat Co-browsing CTI (Computer Telephony Interface) Dialer E-mailsysteem IVR Managementrapportage Omnichannel QM Recording Thuiswerksysteem Consultant
Govert Flincklaan 20
1213 EP Hilversum

Byteleaders

Wij bouwen externe klantenservice teams, die werken aan de zakelijke doelen van webwinkels en ICT-bedrijven. Wij ontzorgen deze ondernemers en verzorgen winstgevend écht menselijk klantcontact.
Chat CRM CTI (Computer Telephony Interface) E-mailsysteem Omnichannel Consultant Werving en selectie
Arena Boulevard 61-75
1101 DL Amsterdam

IPG Nederland

IPG Nederland heeft een uitgebreide ervaring in het verlenen van telefonische, e-mail en webchat ondersteuning op diverse werkgebieden. Dagelijks staat een team van ervaren klantenservice-, sales- en technische helpdesk medewerkers met het IPG-DNA voor u en uw klanten klaar, met als doel om hen tevreden te laten zijn!
Chat Chatbot IVR Omnichannel QM Recording
Waalhaven O.z. 83L
3087 BM Rotterdam

Sound of Data

Sound of Data is specialist in inbound voicediensten en servicenummers. Wij zorgen dat calls wereldwijd op de juiste plek worden afgeleverd door uitgebreide routeringsopties en piekoplossingen.
Inbound voice diensten IVR Servicenummers
J.C. van Markenlaan 3
2285VL
Rijswijk

Reliante

Wij bieden een telefoonservice, een antwoordservice en een meldkamer op alle niveaus. Dat houdt in dat we berichten kunnen aannemen en doorgeven, maar ook dat we desgewenst op afstand in uw systemen kunnen werken en derde partijen kunnen inschakelen waar nodig.

Young Capital

Gewoon doen, dat kenmerkt ons bedrijf nog steeds. Dankzij deze mentaliteit groeide StudentenWerk uit tot YoungCapital: een recruitmentbureau met meer dan 16.000 kandidaten per dag aan het werk. We hebben de grootste jongerendatabase van Europa en zijn goed vindbaar. Wekelijks werken er ruim 5.000 YoungCapital-uitzendkrachten in de klantencontactbranche.
Detachering Learning management systeem Opleidingen Werving en selectie
Hooiraamhoek 102
7546 MB Enschede

Tempo-Team

Voor organisaties organiseert Tempo-Team alles rondom werk. Onze oplossingen beslaan het gehele HR werkveld van instroom, doorstroom en uitstroom van agents, teamleiders en recruitment managers tot employabilitytrajecten en total workforce-analyses met advies hoe uw personeelsbestand optimaal te laten renderen.
Detachering Gamification Learning management systeem Uitzendkrachten Werving en selectie
Buntlaan 75
3971 JC Driebergen

Atlantic

Als mensen in en rondom organisaties authentiek kiezen, communiceren en handelen, dan zijn zij loyaler, energieker en effectiever. Een duurzame bedrijfscultuur is in mijn ogen de hefboom naar trouwe klanten gelukkige medewerkers en betere resultaten.
Consultant Detachering HR-tooling Interim Learning management systeem Opleidingen Werving en selectie
Call Now Button
Klantenservice Federatie
X