Diensten en producten leden

De Klantenservice Federatie helpt graag de klantcontactbranche bij het samenbrengen van vraag en aanbod. Op deze pagina vind je een overzicht van wat onze leden te bieden hebben op het gebied van producten en diensten voor HRM en technologie voor klantcontact. Maak gebruik van de filters en vindt de leverancier die jou verder kan helpen.

Filters
  • Categorie

  • Technologie

  • HRM

Filters
  • Categorie

  • Technologie

  • HRM

Amersfoortsestraat 28/28a
3821 CB Amersfoort

Webhelp

Webhelp is marktleider in Nederland en samen met Webhelp Enterprise, Netino en Telecats realiseren we de beste Customer Experiences. In Nederland en Suriname werken ruim 4.000 adviseurs voor toonaangevende merken waar we trots op zijn. Wereldwijd is Webhelp actief in 35 landen met zo’n 60.000 medewerkers.
Chat E-mailsysteem IVR Managementrapportage Omnichannel QM Social service monitoring Thuiswerksysteem WFM
Orfeoschouw 70
2726 JH
ZOETERMEER

Teleperformance

Teleperformance is wereldwijd marktleider in outsourcing van omnichannel klantcontact. Met de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen zoals: Chatbots, Speech Analytics, Instant Messaging en RPA ondersteunen zij met ruim 300.000 Teleperformers prominente merken over de hele wereld.
ACD (telefoniesysteem) Chat Chatbot Co-browsing CRM CTI (Computer Telephony Interface) Dialer E-mailsysteem IVR Managementrapportage Omnichannel QM Recording Social service monitoring Thuiswerksysteem WFM Consultant Gamification Learning management systeem Opleidingen Werving en selectie
Beursplein 1
8911 BE Leeuwarden

Cendris Customer Contact

Welkom bij Cendris! Iedere dag verzorgen wij persoonlijk en warm klantcontact voor onze opdrachtgevers. Met honderden collega's zetten we ons dagelijks in voor hetzelfde doel: de mooiste beleving voor de opdrachtgever en hun eindklant. Bij ons staat de mens altijd centraal. Of het nu gaat om onze eigen mensen of de opdrachtgever, wij geloven dat oprechte aandacht de mooiste resultaten geeft.
Chat E-mailsysteem Kennismanagementsysteem Managementrapportage Omnichannel
Leeuwenbrug 91
7411 TH Deventer

Soleo

Soleo biedt optimaal klantcontact voor ieder moment in de customer lifecycle, zowel in de B2B als de B2C markt. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, cross- en upsell bij bestaande klanten of het snel bieden van een goede oplossing bij vragen of klachten. Met onze gecombineerde inzet van mens en technologie realiseren we voor u de gewenste resultaten.

Chat Chatbot Dialer E-mailsysteem IVR Social service monitoring Detachering
Stationsstraat 20
5038 ED Tilburg

Conduent

Conduent delivers mission-critical services and solutions on behalf of businesses and governments – creating exceptional outcomes for its clients and the millions of people who count on them.
ACD (telefoniesysteem) Chat Chatbot Co-browsing CRM CTI (Computer Telephony Interface) Dialer E-mailsysteem IVR Managementrapportage Omnichannel QM Recording Thuiswerksysteem WFM Consultant Gamification HR-tooling Learning management systeem Opleidingen Werving en selectie

Sitel

Sitel is een wereldwijde outsourcing partner voor customer experience management. Wij helpen bekende en minder bekende merken met het vergroten van hun merkloyaliteit. Met onze oplossingsmodellen bieden wij zowel kleine (overflow) oplossingen als grote campagneteams.
Chat Chatbot CRM Omnichannel Social service monitoring
J.C. van Markenlaan 3
2285VL
Rijswijk

Reliante

Wij bieden een telefoonservice, een antwoordservice en een meldkamer op alle niveaus. Dat houdt in dat we berichten kunnen aannemen en doorgeven, maar ook dat we desgewenst op afstand in uw systemen kunnen werken en derde partijen kunnen inschakelen waar nodig.
Dukaat 17
8305 BC
Emmeloord

Custom Connect

Custom Connect is uw allround business partner voor het uitbesteden van bestaande processen. Wij kunnen door onze global footprint wereldwijde dekking leveren en middels onze offshore locaties in o.a. Surinam,Marokko en Zuid Afrika uw dienstverlening uitvoeren.
ACD (telefoniesysteem) Chat CRM CTI (Computer Telephony Interface) Dialer IVR Managementrapportage QM Recording Social service monitoring Thuiswerksysteem WFM Consultant Detachering HR-tooling Interim Opleidingen Werving en selectie
Bijsterhuizen 2104
6604 LG Wijchen

Salesupply

Sinds 2008 is Salesupply voor veel e-commerce bedrijven een partner op het gebied van logistiek fulfilment en customer care.
ACD (telefoniesysteem) Chat CRM E-mailsysteem IVR Managementrapportage Omnichannel QM Recording Thuiswerksysteem
Aert van Nesstraat 45
3012 CA
Rotterdam

Yource

Wij zijn Yource en wij zijn marktleider in klantcontact in de Benelux. Bij Yource kun je terecht voor uitzenden, outsourcen en insourcen van je klantcontact. Ook op onze near- en offshoring locaties.
Detachering Insourcing Opleidingen Outsourcing Uitzendkrachten Werving en selectie
Call Now Button
Klantenservice Federatie
X