Diensten en producten leden

De Klantenservice Federatie helpt graag de klantcontactbranche bij het samenbrengen van vraag en aanbod. Op deze pagina vind je een overzicht van wat onze leden te bieden hebben op het gebied van producten en diensten voor HRM en technologie voor klantcontact. Maak gebruik van de filters en vindt de leverancier die jou verder kan helpen.

Filters
  • Categorie

  • Technologie

  • HRM

Filters
  • Categorie

  • Technologie

  • HRM

Herengracht 501
1017 BV Amsterdam

Uitblinqers

Betrokken, flexibel en innovatief. Uitblinqers verzorgt in- en outbound communicatie voor diverse A-merken. Met ruim 800 hoogopgeleide merkambassadeurs weten we complexe en commerciële klantvragen direct succesvol af te handelen, via ieder kanaal. En het eenvoudige contact? Dat automatiseren we het liefst in onze Synergy Hub!
Advies Consultant Gamification in- en outbound klantcontact Opleidingen Werving en selectie
Bijsterhuizen 2104
6604 LG Wijchen

Salesupply

Sinds 2008 is Salesupply voor veel e-commerce bedrijven een partner op het gebied van logistiek fulfilment en customer care.
ACD (telefoniesysteem) Chat CRM E-mailsysteem IVR Managementrapportage Omnichannel QM Recording Thuiswerksysteem
Dukaat 17
8305 BC
Emmeloord

Custom Connect

Custom Connect is uw allround business partner voor het uitbesteden van bestaande processen. Wij kunnen door onze global footprint wereldwijde dekking leveren en middels onze offshore locaties in o.a. Surinam,Marokko en Zuid Afrika uw dienstverlening uitvoeren.
ACD (telefoniesysteem) Chat CRM CTI (Computer Telephony Interface) Dialer IVR Managementrapportage QM Recording Social service monitoring Thuiswerksysteem WFM Consultant Detachering HR-tooling Interim Opleidingen Werving en selectie
Ald Dyk 18
8629 PB Scharnegoutum

Breuker Telemarketing & Meer

Passie voor klantcontact, open en eerlijke communicatie zijn de sleutelwoorden. Wij staan voor professionaliteit, flexibiliteit en gaan voor een langdurige samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. We functioneren als de externe verkoopbinnendienst en onze ervaring is breed i.v.m. de diverse opdrachtgevers. Kort samengevat: wij maken kwalitatieve afspraken, voor meer omzet!
in- en outbound klantcontact
Leeuwenbrug 91
7411 TH Deventer

Soleo

Soleo biedt optimaal klantcontact voor ieder moment in de customer lifecycle, zowel in de B2B als de B2C markt. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, cross- en upsell bij bestaande klanten of het snel bieden van een goede oplossing bij vragen of klachten. Met onze gecombineerde inzet van mens en technologie realiseren we voor u de gewenste resultaten.

Chat Chatbot Dialer E-mailsysteem IVR Social service monitoring Detachering
Govert Flincklaan 20
1213 EP Hilversum

Byteleaders

Wij bouwen externe klantenservice teams, die werken aan de zakelijke doelen van webwinkels en ICT-bedrijven. Wij ontzorgen deze ondernemers en verzorgen winstgevend écht menselijk klantcontact.
Chat CRM CTI (Computer Telephony Interface) E-mailsysteem Omnichannel Consultant Werving en selectie
Molenwerf 22
1014 BG Amsterdam

Cygnific

Cygnific is een ‘boutique omnichannel player’ in de wereld van de sales & service centra. Met onze Lean Six Sigma filosofie en mindset stellen we onze medewerkers door empowerment in staat op een efficiënte manier en op persoonlijke wijze een optimale klantbeleving te bieden. Wij werken 24/7, in vele talen, vanuit meerdere (internationale) locaties en via verschillende kanalen.
ACD (telefoniesysteem) Chat Chatbot Co-browsing CRM CTI (Computer Telephony Interface) Dialer E-mailsysteem IVR Managementrapportage Omnichannel QM Recording Social service monitoring Thuiswerksysteem WFM Consultant Detachering Gamification HR-tooling Interim Learning management systeem Opleidingen Werving en selectie
Aert van Nesstraat 45
3012 CA
Rotterdam

Yource

Wij zijn Yource en wij zijn marktleider in klantcontact in de Benelux. Bij Yource kun je terecht voor uitzenden, outsourcen en insourcen van je klantcontact. Ook op onze near- en offshoring locaties.
Detachering Insourcing Opleidingen Outsourcing Uitzendkrachten Werving en selectie
Beursplein 1
8911 BE Leeuwarden

Cendris Customer Contact

Welkom bij Cendris! Iedere dag verzorgen wij persoonlijk en warm klantcontact voor onze opdrachtgevers. Met honderden collega's zetten we ons dagelijks in voor hetzelfde doel: de mooiste beleving voor de opdrachtgever en hun eindklant. Bij ons staat de mens altijd centraal. Of het nu gaat om onze eigen mensen of de opdrachtgever, wij geloven dat oprechte aandacht de mooiste resultaten geeft.
Chat E-mailsysteem Kennismanagementsysteem Managementrapportage Omnichannel
Tesselschadestraat 6
8913HB Leeuwarden

CrossOver

CrossOver is de geschikte partner voor organisaties die hun klantenservice (gedeeltelijk) willen uitbesteden of voor het uit laten voeren van B2B outbound werkzaamheden. CrossOver is specialist in het leveren van oplossingsgericht maatwerk en werkt vanuit een visie van continue procesoptimalisatie.
ACD (telefoniesysteem) Chat Chatbot Co-browsing CRM CTI (Computer Telephony Interface) Dialer E-mailsysteem IVR Managementrapportage Omnichannel QM Recording Thuiswerksysteem WFM Consultant HR-tooling Learning management systeem Opleidingen Werving en selectie
Call Now Button
X