KSF HR-congres op 9 mei

Deel dit bericht:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Meer autonomie a.u.b.: zelforganisatie of anders leidingsgeven…?

Is zelforganisatie het antwoord of zouden leidinggevenden anders moeten gaan leidinggeven? Hoe dan? Op donderdag 9 mei organiseert de KSF-expertgroep HR voor KSF-leden en genodigden voor de vijfde keer het HR-congres. De inschrijving is geopend!

Veel (klantcontact)organisaties kampen met dezelfde vraagstukken. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers optimaal hun werk kunnen doen en graag bij je (blijven) werken? En wat is daarin de rol van het management en HRM? Hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor millennials en de generatie Z? Medewerkers willen steeds meer autonomie in hun werk en anders worden aangestuurd.

Op 9 mei worden prikkelende visies en spraakmakende praktijkcases gedeeld. Keynotespreker Wouter Hart vertelt over het leren sturen vanuit de bedoeling, het vergroten van eigenaarschap en ruimte creëren zonder direct alles los te laten. Ook vertellen twee sprekers over zelforganisatie: Jeroen van der Loo van VGZ neemt je mee waarom de zorgverzekeraar met zelforganisatie start en hoe dit wordt aangepakt. André Brand van Cordaan Thuiszorg vertelt over zijn visie op leiderschap en waarom de zorgorganisatie juist met zelforganisatie is gestopt.

Doelgroep
Dit HR-congres is vooral interessant als je werkzaam bent in een functie als CEO, HR-directeur, HR-manager of contactcentermanager van een klantcontactorganisatie.

Aanmelden
Raak geïnspireerd en deel je ervaringen met vakgenoten. Verzeker je van toegang  en schrijf je hier in!

In de komende weken lees je hier meer over de opzet van het programma.