juli, 2020

08jul15:0016:00KSF-webinar LeiderschapThuiswerken, samenwerking en overleggen in een virtuele omgeving15:00 - 16:00 MS Teams

Meer

Evenement details

Thuiswerken, samenwerken en overleggen in een virtuele omgeving… ineens was thuiswerken heel normaal. Wat is de impact op de mens en hoe houd je als leider de verbinding op afstand? Hoe leid je het nieuwe werken na Corona? Wat wil je behouden en wat kan nog beter?

Tijdens dit webinar, als vervolg op de webinar van 9 juni, deelt Erik de Lange, Sr. Lean Verandercoach bij Rabobank, de stappen, ervaringen en inzichten met ons. Rabobank (her)creëert  momenteel de visie op werken, waarin thuiswerken een belangrijke pijler blijft. Hoe vliegt je dit aan, hoe houd je rekening met thuissituaties, vitaliteit en Arbonormen? En hoe gaan vakgenoten hiermee om? Dit webinar biedt niet alleen de kans om Rabobank’s verhaal te horen, maar ook om tips en uitdagingen uit te wisselen met vakgenoten. Alleen weet je veel, samen weten we meer.

Ben je KSF-lid en geef je leiding aan een contactcenter? Meld je dan hier aan voor dit webinar dat in de middag plaatsvind via MS Teams.

Tijd

(Woensdag) 15:00 - 16:00

Locatie

MS Teams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X