november, 2019

14nov12:0017:30KSF Jaarcongres 2019Firestarter12:00 - 17:30 Kunstlinie Almere Flevoland

Meer

Evenement details

De inschrijving voor het KSF Jaarcongres 2019 is geopend! Het congres vindt plaats op donderdag 14 november in de prachtige Kunstlinie Almere Flevoland. Meld je hier direct aan!

Ben jij de firestarter in jouw organisatie?

Firestarter, dat is de titel van het KSF Jaarcongres dit jaar: in het contactcenter beginnen veel innovaties op het gebied van klantcontact. Ben jij de firestarter in jouw organisatie en hoe doe je dat? Start als klantcontactmanagement de innovatie in je organisatie: geef het vuur door.

Klantcontact speelt een belangrijke rol in de (digitale) transformatie, niet alleen in het contactcenter maar voor de gehele organisatie. Firestarter, een belangrijke rol voor de positie en de toekomst van klantcontact in de hele organisatie!

Tijdens het congres belichten we interessante klantcontactthema’s als service design, de rol van klantcontact en service in de organisatie en het toekomst van ons vak. We richten onze blik op de toekomst en bieden je inspiratie om er in je eigen organisatie mee aan de slag te gaan. Laat je inspireren door onze sprekers prof. dr. Steven van Belleghem, Philips en meer.

Ga naar www.ksfjaarcongres.nl voor meer informatie over de locatie en sprekers.

Tijd

(Donderdag) 12:00 - 17:30

Locatie

Kunstlinie Almere Flevoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X