februari, 2020

13feb13:3018:30KSF Inspiratiedag 202013:30 - 18:30 elho, Tilburg

Meer

Evenement details

Na het succesvolle eerste innovatie-event in 2019 organiseert de KSF speciaal voor leden op 13 februari de KSF Inspiratiedag 2020. Na afloop praten we na tijdens de netwerkborrel. Wil je alleen bij de borrel aansluiten? Dan ben je om 16.35 uur welkom als je lid bent van de KSF. Meld je wel even aan via het inschrijfformulier.

We brengen de nieuwste technologische innovaties voor klantcontact in beeld om klantcontactmanagers te informeren en vooral te inspireren. Zij zien soms door de bomen het bos niet meer en door de mooiste oplossingen te laten zien, helpen we ze ideeën op te doen. We matchen de deskundigen met de contactcentermanagers die zich inschrijven op basis van interessegebieden.

Keynotespreker Christian Kromme: hoe word jij de Uber in klantcontact?
Futuroloog Christian Kromme opent de middag. Hij is expert op het gebied van disruptieve technologie en auteur van het boek ‘Humanification Go Digital, Stay Human’, een bestseller op Amazon.

Er komt een vloedgolf aan digitale disruptie op ons af: hoe snel verandert de wereld nu echt en wat betekent dat voor de positie van klantcontact? Welke trends komen eraan en wanneer zet je welke technologieën in om de Uber in klantcontact te worden? En hoe zit het met digitale ethiek? Christians verhaal helpt je te anticiperen op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld vol innovatie en technologie.

Hoe werkt de inspiratiedag?
Klantcontactmanagers schrijven zich in op interessegebieden, waarna ze gekoppeld worden aan de juiste experts. We werken met open en verplichte inschrijvingen: zo lopen de deelnemers niet een innovatie mis waarvan ze niet wisten dat die er was en krijgen experts de juiste doelgroep aan tafel.

Aanmelden experts
Wees de expert tijdens onze Inspiratiedag 2020 en verzeker je hier direct van een plek! Je krijgt in 3 rondes verschillende klantcontactprofessionals aan tafel. We streven naar een divers aanbod. Om dat te garanderen maken we, indien nodig, keuzes uit de expertinschrijvingen. Na je aanmelding (in week 2) overleggen we graag met je welke innovatie het beste past in het programma. Let op: er is ruimte voor maximaal 15 leveranciers. Vol=vol, dus wees er snel bij!

Kosten voor deelname zijn €299,00. Wij zorgen voor een gesprekstafel, interessante deelnemers en mooie matches. Ook zorgen we voor een balboekje, zodat je bij ieder gesprek gemakkelijk gegevens kunt noteren.

Je kunt je aanmelden met maximaal 2 collega’s: 1 vanuit sales en 1 vanuit de operatie. Of je neemt een klant mee: een mooie manier om te laten zien wat je te bieden hebt.

Aanmelden klantcontactmanagers
Laat je inspireren tijdens onze Inspiratiedag 2020 en verzeker je hier direct van een plek en word gekoppeld aan de juiste experts!

Kosten voor deelname zijn €50,00. Wij zorgen voor een gesprekstafel, interessante experts en mooie matches. Ook zorgen we voor een balboekje, zodat je bij ieder gesprek gemakkelijk gegevens kunt noteren.

Ook is het als KSF-lid mogelijk je alleen aan te melden voor onze verlate nieuwjaarsborrel. Klik hier.

Programma
13.30 – 14.00 Ontvangst
14.00 – 14.45 Christian Kromme – de kansen van digitale disruptie
14.45 – 16.35 3 daterondes (inclusief pauze)
16.35 – 18.00 Netwerkborrel, ook separaat te boeken als verlate nieuwjaarsborrel

Tijd

(Donderdag) 13:30 - 18:30

Locatie

elho, Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X