mei, 2019

09mei13:0017:00KSF HR-congres 2019Meer autonomie a.u.b. – zelforganisatie of anders leidinggeven…?13:00 - 17:00 VGZ Campus, Arnhem

Meer

Evenement details

Autonomie maakt medewerkers beter en gelukkiger

Is zelforganisatie het antwoord of zouden leidinggevenden anders moeten gaan leidinggeven? Hoe dan? Op donderdag 9 mei organiseert de KSF-expertgroep HR voor genodigden en KSF-leden voor de vijfde keer het HR-congres. De inschrijving is geopend!

Veel (klantcontact)organisaties kampen met dezelfde vraagstukken. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers optimaal hun werk kunnen doen en graag bij je (blijven) werken? En wat is daarin de rol van het management en HRM? Hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor millennials en de generatie Z? Medewerkers willen steeds meer autonomie in hun werk en anders worden aangestuurd.

Keynotespreker Wouter Hart – “Geef niet de oplossing, maar het probleem”
Wouter Hart, schrijver van de bestsellers ‘Verdraaide organisaties’ en ‘Anders vasthouden’, is keynotespreker op het KSF HR-congres. Vanuit zijn creatieve achtergrond stelt Wouter bestaande overtuigingen ter discussie en zoekt hij naar patronen in het huidige organisatiedenken die klantgerichtheid in de weg staan.

Managers en medewerkers ervaren dat huidige organisatierollen en –modellen niet meer werken. Ze willen terug naar kernwaarden, eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Terug naar de bedoeling. Maar hoe kun je als organisatie nu écht vanuit de bedoeling werken? En wat is er nodig om de leerling, patiënt, bewoner of klant werkelijk tot de start van de oplossing te maken?

Sprekers VGZ en Cordaan Thuiszorg over zelforganisatie
Op 9 mei spreken ook twee organisaties over zelforganisatie: Jeroen van der Loo van VGZ neemt je mee waarom de zorgverzekeraar met zelforganisatie start en hoe dit wordt aangepakt. André Brand van Cordaan Thuiszorg vertelt over zijn visie op leiderschap en waarom de zorgorganisatie juist met zelforganisatie is gestopt.

Doelgroep
Dit HR-congres is vooral interessant als je werkzaam bent in een functie als CEO, HR-directeur, HR-manager of contactcentermanager van een klantcontactorganisatie.

Aanmelden
Op 9 mei worden prikkelende visies en spraakmakende praktijkcases gedeeld. Raak geïnspireerd en deel je ervaringen met vakgenoten. Verzeker je van toegang  en schrijf je hier in!

In de komende weken lees je hier meer over de opzet van het programma.

Tijd

(Donderdag) 13:00 - 17:00

Locatie

VGZ Campus, Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klantenservice Federatie
X