februari, 2021

16feb15:0016:30KSF-expertsessie WFMAutonomie en flexibiliteit in roostering - ABN AMRO en Rabobank delen de ervaringen VOLGEBOEKT15:00 - 16:30 MS Teams

Meer

Evenement details

Flexibele roostering en autonomie leiden vaak tot een hogere medewerkertevredenheid. Doordat je als werkgever maatwerk kunt bieden draagt het o.a. bij aan een goede werk-privébalans en aan een beter behoud van medewerkers.. Wat zijn nog de voordelen van flexibele roostering? Welke randvoorwaarden zijn er en welke uitdagingen brengt het met zich mee? En welke stappen zetten ABN AMRO en de Rabobank?

Op dinsdag 16 februari van 15.00 tot 16.30 uur vindt deze sessie plaats via MS Teams. Aanmelden is wegens de grote belangstelling niet meer mogelijk.

Ervaringen ABN AMRO en Rabobank
ABN AMRO brengt met de werkgroep ‘Flexibiliteit roosters’ in kaart waar de behoefte van hun medewerkers liggen en welke verbeteringen te implementeren zijn: mooie stappen voor succesvolle flexibele inzet van medewerkers, waarbij autonomie en een bottom-up benadering belangrijke pijlers zijn. Peter Revers, Senior capaciteitsmanager bij ABN AMRO, neemt ons tijdens dit webinar mee in hun reis en geeft inspirerende tips en tricks. Ook deelt Rabobank de ervaringen: hoe pakt de organisatie dit nu aan en waar wil het naartoe?

 

Tijd

(Dinsdag) 15:00 - 16:30

Locatie

MS Teams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X