januari, 2021

28jan15:0016:30KSF-expertsessie LeiderschapLeiding geven in 2021: tips uit de gedragswetenschappen15:00 - 16:30 MS Teams

Meer

Evenement details

Wat hebben we van het afgelopen jaar geleerd over leidinggeven op afstand? Welke kansen en valkuilen zijn we tegengekomen? Wat zijn leerzame successen en missers van je collega’s? En welke praktische inzichten biedt wetenschapsjournalist Glenn van den Burg ons?

Nieuwe expertgroepvoorzitter Marcel Mens trapt af met een dynamische, online sessie waarbij je met vakgenoten inzichten en tips bespreekt over leidinggeven aan thuiswerkende teams.

Managementvaardigheden voor nu en voor de toekomst
De kans is groot dat thuiswerken onderdeel blijft van het ‘nieuwe normaal’. Operationeel gezien gaat thuiswerken best goed…toch mis je bepaalde mogelijkheden voor coaching, grip en vooral onderlinge verbinding en plezier. Als leidinggevende moet je dus ook de komende jaren andere managementvaardigheden in moeten zetten om het maximale uit je team te halen en dat vraagt ook wat van gedrag.

Gedragsverandering & Maatschappij
Glenn van der Burg, radiomaker en schrijver van het boek ‘Hoe werkt de mens?’ biedt je praktische inzichten voor gedragsverandering. Met input van hoogleraar ‘Gedragsverandering & Maatschappij’ Rick van Baaren, omschrijft Glenn in zijn boek drie bepalende krachten die het gedrag van mensen in hun werk bepalen. Tijdens dit webinar vertalen we die krachten naar eenvoudig inzetbare en praktisch tips voor leidinggevenden.

Aanmelden en meer informatie
Dit webinar vindt op donderdag 28 januari van 15.00 tot 16.30 uur plaats via MS Teams. Meld je hier als KSF-lid direct aan en start het nieuwe jaar met mooie inzichten voor leidinggeven aan thuiswerkende teams.

Tijd

(Donderdag) 15:00 - 16:30

Locatie

MS Teams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X