september, 2020

03sep13:0014:00KSF-webinar CXQm en coaching op afstand: Miele deelt de ervaringen13:00 - 14:00 MS Teams

Meer

Evenement details

Hoe ga jij om met QM en coaching op afstand? Juist in deze tijden waarin veel van offline naar online is verplaatst, moeten we denken én doen. Verandert de strategie op korte en lange termijn? Wat betekent dat voor je organisatie en mensen?

Tijdens dit webinar deelt Miele de ervaringen en gaan we dieper in op deze vragen. Meld je hier direct aan voor dit webinar.

QM en coaching op afstand bij Miele
Miele is gestart met QM en coaching op afstand, wat door de coronacrisis een boost heeft gekregen. De voordelen? Tevreden medewerkers – zelfs een stijging in de tevredenheid-, het biedt inzicht in belangrijke stuurinformatie voor de gehele organisatie en de efficiëntie voor zowel het individu, het team als voor leidinggevende.

Hoe richt Miele het in? Hoe borgt het de gesprekkwaliteit en AVG? Wat zijn de voordelen, tips en uitdagingen? Daarover meer tijdens dit webinar.

Aanmelden
Laat je inspireren, krijg insights om je voor te bereiden op het nu en op de toekomst en neem deel. Deel je brandende vragen met ons via het aanmeldformulier, zodat je met voldoende inspiratie en uitgangspunten weer aan het werk kunt gaan.

Tijd

(Donderdag) 13:00 - 14:00

Locatie

MS Teams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X