maart, 2020

12mrt14:0017:00Expertsessie WFMDe invloed van WAB op WFM14:00 - 17:00 DKC, Arnhem

Meer

Evenement details

In ons vakgebied is flexibilisering een veelbesproken onderwerp. Inmiddels is door de WAB een geheel nieuwe dimensie ontstaan voor WFM. Wat mag en kan er nog in flexibilisering in klantcontact? Wat zijn de eerste ervaringen met de nieuwe wetgeving? Tijdens deze sessie gaan we dieper in op verschillende onderwerpen die flexibilisering raken.

Kennis en ervaringen uitwisselen
We starten met een introductie op het onderwerp en een aantal voorbeelden uit de praktijk. Aansluitend wisselen we onder begeleiding van Mark Elschot, kennis en ervaringen uit: er ligt veel kennis bij vakgenoten en het is interessant om die onderling te delen.

Enkele voorbeelden van de gespreksonderwerpen zijn skills van medewerkers, flexibiliteit in front- en backoffices, contractvormen, blenden en WAB.

Doe mee en deel je kennis met vakgenoten. Zo helpen we elkaar verder voor de eigen organisatie en brengen we het vakgebied naar een hoger niveau!

Doelgroep en aanmelden
De expertsessie WFM is bedoeld voor WFM’ers, klantcontact-, capaciteitsmanagers, planners en forecasters van een klantcontactorganisatie dat lid is van de KSF.
Verzeker je van een plek en schrijf je hier direct in.

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 17:00

Locatie

DKC, Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X