november, 2019

21nov14:0017:00Expertsessie WFMDatadriven WFM : trends, ontwikkelingen en de ervaringen van Bol.com 14:00 - 17:00 MindShare, Driebergen-Rijsenburg

Meer

Evenement details

Op donderdag 21 november a.s. vindt de interactieve sessie van de KSF Expertgroep WFM plaats, met als onderwerp ‘data driven WFM’. Meld je als KSF-lid hier direct aan voor deze sessie.

Ontwikkelingen data driven WFM
Willem van de Brink, voorzitter van deze expertgroep, en Stefan Elsendoorn, voorzitter van de KSF expertgroep Data, geven een beeld van de ontwikkelingen op het gebied van data en WFM. Welke beweging en kansen zien zij?

Praktijkervaringen data driven WFM bij Bol.com
Stephan van de Kerkhof, data-expert en werkzaam als forecaster en machine-learningexpert bij Bol.com, vertelt en laat zien hoe Bol.com data inzet om klantinteracties te voorspellen.

In deze sessie geeft Stephan – aan de hand van zijn ervaringen als data-expert – zijn belangrijkste inzichten over data en WFM. Diverse onderdelen komen aan bod: hoe heeft Bol.com vanuit data science en machinelearning de forecast van klantinteracties opgezet? Wat zijn de kansen en welke uitdagingen komen daarbij kijken? Hoe krijg je de organisatie mee en wat is de stip aan de horizon? Stephan vertelt wat data driven WFM voor Bol.com betekent. Voldoende praktijkvoorbeelden om zelf aan de slag te gaan met de inzichten voor je eigen organisatie!

Doelgroep
De expertsessie WFM is vooral interessant voor WFM’ers, klancontact-, capaciteitsmanagers, planners en forecasters van een klantcontactorganisatie.

Aanmelden
Raak geïnspireerd en leer van en met vakgenoten. Op die manier profiteer je maximaal van deze KSF expertsessie WFM. Verzeker je van een plek en schrijf je als KSF-lid hier direct in.

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 17:00

Locatie

MindShare, Driebergen-Rijsenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X