januari, 2020

30jan13:3016:30Expertsessie LeiderschapAlle neuzen dezelfde kant op?13:30 - 16:30 UWV, Almere

Meer

Evenement details

Hoe zorg je als leider dat je alle neuzen dezelfde kant op krijgt? Daarover gaat de aanstaande KSF-expertsessie Leiderschap die op donderdag 30 januari a.s. plaatsvindt. Deze sessie is bedoeld voor leiders in klantcontact om met elkaar op strategisch en tactisch niveau in gesprek te gaan. Meld je hier direct aan. Let op: wees er snel bij, want we hebben plek voor 20 personen.

Verstrek je slagkracht als leider
Als leider kun je positief invloed uitoefenen op een productieve en effectieve samenwerking binnen de organisatie en daarmee je slagkracht versterken. Hoe pak je dat aan en welke manieren zijn er? Op 30 januari gaan we actief aan de slag met hoe je verschillende perspectieven herkent, hoe je die bij elkaar brengt en hoe je door de juiste dialoog een lerende organisatie kunt creëren.

Bovendien gebruiken we tijdens deze sessie de ‘wisdom of the crowd’. We gaan o.a. in subgroepen met de theorie aan de slag en vertalen die door naar de praktijk. Kortom: leren met en van leiders in klantcontact!

Aanmelden
Tijdens deze sessie krijg je concrete handvatten en ga je in gesprek met leiders in klantcontact. Ben jij een leider in klantcontact?  Meld je  dan hier aan. De sessie start om 13.30 uur en om 16.30 uur ronden we de sessie af met een borrel; je kunt dan nog napraten met vakgenoten.

Tijd

(Donderdag) 13:30 - 16:30

Locatie

UWV, Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X