juni, 2019

27jun09:3013:00Expertsessie LeiderschapCoachend leiderschap: wat vraagt het van jou als leider?09:30 - 13:00 Amstelveen

Meer

Evenement details

Voor de a.s. KSF-expertsessie Leiderschap gaan we met een groep leiders in klantcontact in gesprek over coachend leiderschap. Ben jij een leider in klantcontact en wil je meer  weten over  coachend leiderschap en ervaren hoe dat bij jou gesteld is?  Meld je dan hier direct aan voor deze interactieve expertsessie. Door o.a. actief in duo’s met elkaar aan de slag te gaan met dit onderwerp, leren we mét en van elkaar.

Continu verbeteren en leiderschap
Een continue verbetercultuur is voor veel (klantcontact)organisaties een actueel onderwerp en in het slagen ervan speelt leiderschap een grote en belangrijke rol. Hoe zit het met coachend leiderschap? Wanneer zet je het in, wat houdt het in en wat vraagt het van jou als leider?

Aanmelden
Tijdens deze sessie krijg je concrete handvatten en ga je in gesprek met leiders in klantcontact. Wees erbij en verzeker je van een plek: we hebben namelijk plek voor maximaal 18 personen. De sessie start om 10.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur) en om 12.30 uur ronden we de sessie af met een broodje; je kunt dan nog volop napraten met vakgenoten.

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 13:00

Locatie

Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X