april, 2020

22apr10:0010:45Digitale spar-sessie WFMThuiswerken in tijden van COVID-1910:00 - 10:45 Microsoft Teams

Meer

Evenement details

Hoe ga je om met verlof in tijden van COVID-19? Wat zijn de effecten op het ziekteverzuim? En wat zijn de ervaringen en tips van vakgenoten omtrent thuiswerken? Als WFM’er ben je continu bezig met het vinden van een goede balans tussen de operatie, de klant en de medewerker, en die staat nu onder hoogspanning. Zo plaatsen we daarover twee weken geleden een interview met Willem van den Brink, WFM-expert en voorzitter van de KSF-expertgroep WFM, en interessant om hierover met vakgenoten verder van gedachten te wisselen.

Tijdens drie digitale spar-sessies van 30-45 minuten ga je in gesprek met WFM’ers in klantcontact over verzuim, verlof en thuiswerken in tijden van COVID-19 via MS Teams. Ook gaan we dieper in op de resultaten uit de WFM monitor klantcontact en de peiling van KSF onder leden.

Meld je hier aan voor de spar-sessie over ‘Thuiswerken’ op woensdag 22 april om 10.00 uur. We hebben per sessie plek voor maximaal vijf personen en de sessies zijn uitsluitend bedoeld WFM’ers werkzaam voor een contactcenter.

Via onze agenda vind je nog twee spar-sessies WFM: woensdag 15 april over ‘Verlof’ en donderdag 16 april over ‘Verzuim’.

Tijd

(Woensdag) 10:00 - 10:45

Locatie

Microsoft Teams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Klantenservice Federatie
X