Bestuur en bureau

Bestuur:

Hans van den Bemt – Voorzitter (wordt in juni formeel benoemd)
Hoofd Kadaster Klanten Services

 

 

 

Robèrt van  Diem – Penningmeester
Managing Director, Conduent

 

 

 

Anja Hulsenboom – Bestuurslid
CCO & DGA Philipse business school

 

 

 

Simone van der Meijden - Bestuurslid 
EU Services Competence Centre Manager, Dorel

 

 

 

Robert Duijvestijn - Bestuurslid 
Manager Customer Service, Telegraaf Media Groep

 

 

 

Serge Poppes - Bestuurslid 
Directeur, Pegamento

 

 

Bureau:

Geeske te Gussinklo – Directeur

Mensen en hun werk boeien mij altijd al. Als loopbaanadviseur, assessmentpsycholoog en manager in de uitzendsector heb ik daar volop uiting aan kunnen geven. Als directeur van de Klanten Contact Academie heb ik de kansen voor klantcontact gezien. En als directeur van de Klantenservice Federatie maak ik mij samen met de leden hard voor ontwikkeling van dit vakgebied. Ik zie graag dat de mensen die werkzaam zijn in onze sector dat met trots en voldoening doen en dat klanten in Nederland voortreffelijk bediend worden. Laat KSF het podium zijn waar dit vak zich ontwikkelt! Ik zet mij daar met veel enthousiasme voor in.

 

Gretha de Groot – Uitvoerend Secretaris
Met meer dan 20 jaar ervaring in de contactcenterbranche; inhouse en facilitair, inbound en outbound, sales en service, overheid en bedrijfsleven, ben ik sinds 2010 werkzaam voor de vereniging met als aandachtsgebieden bestuurszaken, kwaliteit, ontwikkeling & certificering, communicatie en wet- en regelgeving. Tot 2010 werkte ik als manager, projectmanager en consultant in de contactcenterbranche, in het bijzonder gericht op verandertrajecten, performanceverbetering, coaching en ontwikkeling van management en medewerkers.

 

Susan Soleimani – Projectmanager

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld op het gebied van sales, klantcontact en social media in diverse functies. Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de kennisdeling ( Het KSF Jaarcongres, HR-congres en zo'n 30 expertsessies per jaar). Ook behoort ledenwerving en -behoud tot mijn taken.