Expertsessie Technologie: het IT-landschap van Fleurop

29/03/2018

Vandaag bestellen, vandaag bezorgd: vrijwel geen enkele webwinkel ontkomt aan deze klantbehoefte. Een voorwaarde voor een optimale klantbeleving is dat alle processen soepel verlopen en dat vraagt extra aandacht voor keuzes voor IT. Fleurop heeft de afgelopen jaren het ICT-landschap van de front- en backoffice onder handen genomen, waarbij optimaal klantcontact een zeer belangrijke doelstelling was. Welke stappen heeft Fleurop gezet en hoe verliep de samenwerking van klantcontact met ICT? Michel van Slingerland (Marketing- en Sales Manager) en Leon Siepman (ICT Manager) delen de ervaringen en geven tips.

Nieuwe technieken: landschap technologie in klantcontact
Heb je als klantcontactmanager steeds meer te maken met keuzes voor technologie en heb je behoefte aan meer kennis om de juiste besluiten te kunnen nemen? Welke platformen en technologieën zijn er en hoe zet je die in om klaar te zijn voor de toekomst van klantcontact? Steven Voorn, al 20 jaar werkzaam in klantcontact mét ICT-achtergrond, helpt je op weg en presenteert het technologisch landschap in klantcontact.

Breng je ICT-verantwoordelijke mee
De inhoud is bestemd voor klantcontactverantwoordelijken, maar neem ook jouw ICT-verantwoordelijke mee. De basis van succesvol selecteren en implementeren van een (klantcontact)systeem is een nauwe samenwerking tussen ICT en het contactcenter. Zorg dat je klaar bent voor de toekomst en hoor en zie praktijkvoorbeelden van hoe ICT en klantcontact door een goede samenwerking tot het beste resultaat kunnen komen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze sessie als je ingelogd bent en online lid wordt van deze groep. De sesssie duurt tot 12.30 uur. Aansluitend is er een lunch waar je nog volop  kunt napraten met vakgenoten. 

Startdatum: 
29 mrt 2018 - 09:30
Locatie: 
Content Guru Den Haag
Nederland