Expertsessie Omnichannel: trends en ontwikkelingen in omnichannel

11/01/2018

Deel je kennis en doe mee tijdens deze interactieve expertsessie Omnichannel! Tijdens deze sessie hoor en zie je de laatste trends en ontwikkelingen in omnichannel en ronden we met af met een interactief deel.

Laatste trends en ontwikkelingen omnichannel
Martine Ferment, voorzitter van de KSF commissie Onderzoek, deelt met ons de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van omnichannelklantcontact. Wat betekenen die trends voor klantcontact en hoe bereid jij je daarop voor? Martine helpt je op weg! Laat je inspireren en hoor en zie praktische voorbeelden.

Roadmap Omnichannel: het ideale plaatje
We sluiten deze sessie af met een interactief deel, waarbij we onder begeleiding van omnichannelexpert Eric van Bekkum aan de slag gaan met een roadmap voor het gebruik van omnichannelklantcontact. Aan de hand van ‘het ideale plaatje’ wordt een roadmap uitgewerkt waar iedereen learnings uit kan halen voor de eigen organisatie. Er is weer volop de kans om van elkaar te leren en kennis uit te wisselen!
 
Aanmelden
We begroeten je graag op 11 januari van 14.00 tot 17.00 u, met aansluitend een borrel. Aanmelden is mogelijk nadat je je hebt aangemeld.

Startdatum: 
11 jan 2018 - 14:00
Locatie: 
Evolve IP Rotterdam
Nederland