Expertsessie Big en Small data over AVG: algemeen bekend of mysterie?

07/12/2017

Tijdens deze sessie krijg je praktijkvoorbeelden van hoe data kunnen leiden tot slimme verbeteringen en leer je alles over de naderende wijzigingen in de wet- en regelgeving omtrent privacy. 

Van data naar besluit: een kijkje achter de schermen bij a.s.r.!
Hoe maak je slimme analyses van je klantdata en op welke  manier kun je deze efficiënt inzetten?  Doortastende en enthousiaste Black Belt Gert-Jan van Stein neemt je mee achter de schermen van a.s.r. en legt uit hoe het door klantdata analyses  tot mooie inzichten en toepassingen is  gekomen.  Hij neemt je mee aan de hand van praktijkvoorbeelden en licht toe tot welke  implementaties deze hebben geleid.  

GDPR en AVG:  algemeen bekend of mysterie? 
Vanaf 25 mei 2018 gelden binnen de EU dezelfde privacyregels. Doel: het beschermen van de rechten van Europese burgers . Een datalek of andere overtreding van de privacy wordt straks bestraft met hoge boetes. Hoog tijd om de organisatie op orde te brengen en regels op te stellen voor het delen en opslaan van persoonsgegevens. Advocaat en privacyspecialist Juliette van Balen is vakexpert en staat bekend om haar heldere advies en praktische oplossingen. Ze legt duidelijk uit wat organisaties staat te wachten, waar rekening mee te houden en wat te doen. 

Aanmelden 
Je bent van harte welkom om op 7 december  2017 van 9:30 tot 13.00 uur, inclusief lunch, deel te nemen aan deze sessie. Er is zoveel belangstelling dat we voor deze sessie een wachtlijst hanteren. Aanmelden is mogelijk nadat je bent ingelogd en lid bent geworden van deze expertgroep. 

Rondleiding a.s.r.
Het  a.s.r. gebouw is een van de meest duurzame kantoorpanden van Nederland. De architectuur en duurzaamheid is beloond met diverse prijzen. Je kan aansluitend op de expertsessie een uur rondgeleid te worden in het gebouw. Bij interesse graag bij de aanmelding aangeven.
 

Startdatum: 
7 dec 2017 - 09:30
Locatie: 
a.s.r. Utrecht
Nederland