Big en Small Data

Voorzitter

Stefan Elsendoorn

De expertgroep Small en Big data is er niet om de grenzen tussen de 2 deelgebieden af te bakenen. Data uit de eigen organisatie worden wellicht nog niet optimaal gebruikt om inzichten en lering te trekken en uit te nutten naar een betere prestatie van de organisatie. 

Een beter zicht op eigen (big) data en eigen kennis is een eerste aanzet om additionele behoeften te verkennen. Minder harde data in relatie tot de consument kunnen helpen om de consument meer als individu te zien en te benaderen. O.a. Gedragsdata, geografische kenmerken en andere onderzoeksdata helpen daarbij.

Hoe kan je met hoge volumes en grote diversiteit aan data nou de juiste structuur en balans vinden tussen doel, kosten en opbrengsten? Tijdens de expertsessies kunnen we een kijkje nemen in de keuken van eerdere successen en inspiratie van elkaar opdoen. Een plek waar vraag en antwoord bijeen komt en waar we elkaar verder kunnen helpen door kennis verder te koppelen.

De voorzitter van de expertgroep is Stefan Elsendoorn, consultant bij EDM. Afgestudeerd op IT en Economie en daarmee altijd opererend op het grensvlak tussen marketing en techniek.
Met meer dan 15 jaar ervaring met (klant)data, software toepassingen en klant-specifieke oplossingen altijd op zoek naar de mogelijkheden die aansluiten op wensen en haalbaarheid. "Met big data nemen de mogelijkheden toe, laten we die samen verkennen en leren van elkaar".

Voor het downloaden van verslagen en overige documenten dient u zich in te loggen en online lid te worden van deze groep.

Klik hier voor de planning van deze expertgroep.