Vacature bureaumedewerker certificering

19/12/2017

De KSF bruist! Het aantal leden van de brancheorganisatie groeit. Het aantal medewerkers dat het KSF Branchecertificaat wil halen is ook elk jaar hoger en we willen dat nog meer medewerkers het certificaat gaan halen in heel Nederland. En omdat kwaliteit en benchmarking belangrijke thema’s zijn voor de KSF, gaan we ook op dit vlak meer activiteiten ontplooien.

We zijn ter versterking van het bureau op zoek naar een collega die aan de slag gaat met onze branchecertificaten A & B, een voortrekkersrol neemt in kwaliteit en organisatiebenchmark en meewerkt aan andere activiteiten van de brancheorganisatie.

De werkzaamheden bestaan uit:

• Het coördineren en inplannen van online en praktijkexamens
  • Het in orde maken en uitreiken van de branchecertificaten
  • Het onder de aandacht brengen van de branchecertificering bij een breder publiek
  • Het coördineren van de nieuw op te zetten benchmarking van organisaties
  • In onze compacte organisatie vinden we het fijn als je ook bereid bent andere taken uit te voeren

We bieden:

• 0,8 fte dienstverband, te beginnen met een halfjaarcontract
  • Mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Een fantastische achterban van leden om mee samen te werken
  • Een leerzame en dynamische omgeving

We vragen:

• Hbo/wo-niveau
  • 2-4 jaar werkervaring, bij voorkeur in een klantcontactomgeving
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit
  • Ambassadeurschap voor KSF en de sector
  • Nauwkeurigheid en kwaliteitsbesef
  • Integriteit en organisatiesensitiviteit

De Klantenservice Federatie is een jonge bruisende brancheorganisatie. Er zijn meer dan 180 organisaties aangesloten, alle actief in het vakgebied klantcontact.

Wil je reageren? Neem contact op met Geeske te Gussinklo: 0639014761.